Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 21:21

Ez az új netes őrület: Alkossuk újra a régi fotókat!

Az együtt töltött családi pillanatok remek lehetőséget adnak arra, hogy családi fotókat nézegessünk. De miért ne készíthetnénk el együtt újra egy régi kedvencet?

akkor es most majoros hajnalka

Egyre népszerűbb a közösségi oldalakon, hogy sokan újra elkészítenek egy-egy régi családi fotót, vagy megörökítenek sok évvel később egy olyan meghatározó vagy vicces pillanatot, amire szívesen emlékeznek. Ez a jelenség a hírességekhez is eljutott, akik sorra posztolják a régi és új fotók montázsait.



„Az egyik legnépszerűbb nosztalgikus program a családi fotók nézegetése és újabban egyre népszerűbb, hogy a régi családi fotókat évekkel később újraalkotják a családtagok.

akkor es most juhasz vivien

Számos vicces pillanat születhet ebből, ami szintén összehozza a rokonokat, például amikor apró gyerekként a szülők karjában pózolunk, majd 20-30 évvel később megpróbáljuk ugyanezt a képet elkészíteni. Minél autentikusabb a friss fotó, annál viccesebb a montázs. A közösségi oldalakon ráadásul ezek az akkor és most típusú képek virálisan terjednek” - mondta el Lakatos Áron kommunikációs menedzser.

akkor es most konkoly agi

Sztárok csatlakoztak a kezdeményezéshez

Az egyik legnépszerűbb hazai szörpmárka fennállásának 30. évfordulójára egy nem mindennapi nyereményjátékot hirdetett ennek kapcsán, amibe hírességek is bekapcsolódtak.

akkor es most ponekker virag

„Arra buzdítjuk a családokat, hogy álljanak össze és készítsenek el egy régi fotót újra, majd lássák el a #pölöskei30 megjelöléssel és vegyenek részt a december 20. és január 7. között tartó nyereményjátékunkon.

akkor es most borcsok viktoria

A Pölöskei szörp immár több, mint 30 éve a családok asztalán színesíti a boldog pillanatokat, ennek apropóján hívjuk most játékra a családokat. A kampányhoz már több ismert ember és influenszer is csatlakozott, akik családjukkal, testvérükkel, rokonaikkal vagy épp a házi kedvencükkel közös fotójukat készítették el újra. Remek képeket készített többek között Majoros Hajnalka, Tápai Szabina, Tücsi, Kőnig Anna vagy épp Ponekker Virág” - fejtette ki Lakatos Áron, a Pölöskei szörp kommunikációs menedzsere.

akkor es most tucsi

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280