Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Nov 20, 19:02

Okospad várja a járókelőket a Tourinform iroda előtt a Bereg Szívében.

Napelemmel működő okospadot állítottak fel Vásárosnamény központjában a Tourinform iroda előtt. A paddal lehet telefont tölteni és internetezni. A beépített hűtőrendszerrel az ülőfelület még a nyári forróságban is kellemes hőmérsékletet biztosít.

okospadfotó ©Filep Sándor

A 800 kilogramm teherbírású Steora okospad teljes mértékben napelemből származó energiát használ. A pad optimalizálja saját energiafelhasználását, így az sosem kapcsol le, és időjárási viszonyoktól függetlenül folyamatosan üzemel.

Integrált lámpái két méteren belül megvilágítják az ülőalkalmatosság környezetét, lehetővé téve a felhasználók számára az éjszakai használatot. A fehér színű, acélvázas pad ellenáll a természet viszontagságainak, az ülőfelület anyaga szintén tűzbiztos, és bármikor könnyen újrapolírozható az eredeti állapot visszaállítása érdekében.

Az okospad egy független felhasználású, vezeték nélküli készüléktöltővel és két smart USB-csatlakozóval is rendelkezik, amik a mobilkészülékek gyorstöltését teszik lehetővé. A 4G router segítségével az internetkapcsolat a pad 30 méteres körzetében elérhető.

Az eszköz korlátlan internet hozzáférést biztosít. Vandál- és törésbiztos, beépített kamerával és nyomkövetővel felszerelt.

Az okospad használatához jó "ücsörgést" és szórakozást kíván az Önkormányzat!

forrás: Filep Sándor facebook profilja

 

EMMI CsaladokEve STATIKBANNER nov 700x700 gif