Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 6, 16:26

Nagykonyhai gépekkel és berendezésekkel fejlődött Tiszanagyfalu konyhája

  • Közzétéve Helyi hírek

Tiszanagyfalu Község Önkormányzata a Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése keretében a Vidékfejlesztési Program keretein belül a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága által meghirdetett „Tiszanagyfalui konyha fejlesztése” elnevezésű pályázati konstrukcióban 12,7 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert.

Tiszanagyfalu montazs

Tiszanagyfalu Község Önkormányzata a Vidékfejlesztési Program keretén belül a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága, mint Támogató által 2017.02.16. napján meghirdetett, Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése című, VP6-7.2.1-.7.4.1.3-17 kódszámú felhívás alapján Tiszanagyfalu Község Önkormányzata, mint támogatást igénylő 2017.10.02. napon támogatási kérelmet nyújtott be.

Az Irányító Hatóság támogatásra alkalmasnak minősítette, így 2019.05.20-án Támogatói Okirat lépett hatályba, mely alapján az Önkormányzat 12,7 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatásban részesül.

máriapócs1A konyha felújításában több Vállalkozó is részt szeretett volna venni, akik mind beküldték árajánlatukat az Önkormányzatnak. A legmegfelelőbb ajánlatot adó cégekkel megtörtént a szerződéskötés, mely után megkezdődtek a munkafolyamatok a konyha vonatkozásában. Több nagykonyhai gép és berendezés beszerzésre került, illetve kialakítása került egy napelemes rendszer is.

Tiszanagyfalu Község Önkormányzata számára ez a támogatás egy hatalmas segítség volt, ugyanis olyan gépek és berendezések kerülhettek beszerzésre, melyre nem lett volna lehetőség. A napelemes rendszernek és a modern eszközöknek köszönhetően a konyha kiadásai csökkentek, emellett nagyobb mennyiségben tudják biztosítani az étkeztetést a település lakóinak.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

1. pont Megvalositasi helyszin 4772 21. pont Megvalositasi helyszin 4772 6

1. pont Z2 200 l es ust fozelekes1. pont Z4 Rozsdamentes asztal1. pont Z6 Elektomos husdaralo1. pont Z7 Koptato gep1. pont Z8 3 reszes melegentarto

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280