Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 26, 10:57

Halálos baleset történt hajnalban a 41-esen

  • Közzétéve Helyi hírek

Egy személygépkocsi árokba hajtott, fának csapódott és felborult kedden hajnalban a 41-es számú főúton, Vásárosnamény és Tákos között.

DSCF2921 v

A jármű vezetője a roncsok közé szorult és a helyszínen életét vesztette. A mátészalkai hivatásos és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a sérült kiemelésében segítettek, majd a járművet kerekeire visszaállították.

DSCF2918DSCF2926

Átmenetileg négyszáz fogyasztó maradt áram nélkül, amikor egy nagyfeszültségű kábel szigetelése égett hétfőn délelőtt Záhonyban, az Alkotmány úton, egy transzformátorházban. A helyi hivatásos tűzoltók egy 6 kilogrammos porral oltó segítségével oltották el a lángokat és biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt.

Egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Mátészalkán, a Zöldfa utcában. Személyi sérülés nem történt. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A járművek elszállításáról a tulajdonosok gondoskodtak.

Három személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután a 38-as számú főúton, a 21-es és 22-es kilométerszelvények között Virányos közelében. A balesetben hatan sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280