Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 15:01

Megvert egy hajléktalant a 18 éves fiú Túrricsén, a férfi egy hónappal később elhunyt

  • Közzétéve Helyi hírek

"Egy 50 év körüli férfit vertek meg ismeretlenek, több mint két hete, aki a tegnap belehalt sérüléseibe." - kaptunk egy anonim üzenetet a tegnap délutáni órákban.

turicse

A szon.hu megkereste az eset kapcsán a megyei főügyészséget,  dr. Szilágyi László szóvivő adott tájékoztatást. 

A nyomozás adatai szerint a 18 éves gyanúsított június 22-én este 9 óra körül kerékpárral indult a szomszédos faluba, hogy meglátogassa a gyermekét. Út közben megszólította a hajléktalanként élő sértett. Trágár kifejezéseket használt, szidta a fiatalember édesanyját, és ez felidegesítette a gyanúsítottat. Leszállt a kerékpárról, s többször ököllel megütötte a férfi fejét, egyszer meg is rúgta. Az idősebb férfi ráesett egy kupac építési törmelékre, a fiú pedig elhagyta a helyszínt.

A sértettet a helyiek találták meg, értesítették a mentőket és a rendőrséget. A mentők kórházba szállították a férfit, aki a kezelések ellenére nem tért magához, és július 24-én elhunyt. A rendőrség már a bűncselekmény másnapján gyanúsítottként, súlyos testi sértés miatt hallgatta ki a 18 éves elkövetőt, aki részletes beismerő vallomást tett és aki szabadlábon védekezhet.

 A nyomozás folytatódik: az elhunytat igazságügyi orvosszakértők felboncolják, és megállapítják a halál okát – ennek eredményétől függően változhat a bűncselekmény minősítése – tette hozzá a szóvivő.

Úgy tudjuk az eset este 9 után történt, és a férfit vérbe fagyva másnap reggel hat órakor találták meg, érte akkor mentőhelikopter is érkezett, úgy szállították kórházba. Meg nem erősített információk szerint a hajléktalan férfi az eset után kómába került, haláláig nem volt kihallgatható állapotban.

Túrricsén kint volt a FrissMédia tudósítója, a későbbiekben a cikkünk frissülni fog helyszíni tudósítással!

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280