Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 6, 7:35

Olvasóink nagy része (96%) szereti az élő adásos bejelentkezéseket

  • Közzétéve Helyi hírek

Pár éve ért oda a technika és a mobilinternetes lefedettség, hogy a Facebookon a Youtube-on, az Instagramon és legújabban a Tik-tokon élő adásokat tudjunk adni.

kordaA teljes Korda-Balázs koncertet adtuk élőbe Nyírmadáról - videó,fotó Bodnár Dániel

Mi főleg a Facebookon használjuk, az ottani követői csoportunkban fel is tettük a kérdést, mennyire szeretik az olvasóink az élő adásainkat. Kicsit megnyugodtunk, a válaszok alapján nem túl zavaró az a rengeteg "élőzés", hiszen a válaszadók több mint 96%-a 713 ember válaszolta, hogy szereti az élő adásokat, és csupán 3% azaz 23 ember válaszolta hogy nem.

Élő adásokat egyébként minél szélesebb témákban szoktunk adni, pl. kint vagyunk a Tisza áradásánál, vagy akár egy nagyobb hóesés után nézzük az utak állapotát, de élő adásban értesítjük az olvasóinkat, ha valahol baleset miatt útlezárás történik (ha éppen ott vagyunk).

Nyáron a fesztiválszezonban kicsit másabb a helyzet, észrevettük, hogy sok embernek nincs lehetősége kilátogatni fesztiválra, falunapra ezért a rendezvényekből részleteket mutatunk be. Részünkről ez egy plusz szolgáltatás, ezzel is kifejezzük a települések felé köszönetünket azoknak, akik megtiszteltek minket a felkérésükkel, meghívásukkal, mindamellett Facebookos oldalunk követőinek is örömet szerzünk, hogy ott lehetnek akár a kedvenc előadójuk koncertjén élőben, még ha csak virtuálisan is!

Szóval a válaszadóink döntése alapján maradnak az élő adások, még pár hétvégén a fesztiválokról, októbertől hétvégente foci a megyei bajnoki mérkőzésekről Papsi tolmácsolásában, és persze időjárási anomáliákról, baleseti útlezárásokról és természeti jelenségekről is élőben tudósítunk majd!  

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280