Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 15:01

Rosszul lett családi háza fürdőszobájában egy lakó Nyírtasson - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Vasárnap az alábbi tűzoltói beavatkozás történt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében:

füst tuzolto illusztracio

Rosszul lett családi háza fürdőszobájában egy lakó Nyírtasson, az Alkotmány úton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, ahol a beavatkozók az épület nappalijában gázkazánt, a fürdőszobában vízmelegítőt találtak. Méréseik a két helyiségben rendkívül magas koncentrációt mutattak ki.

A tűzoltók átszellőztették az ingatlant, valamint értesítették a gázszolgáltató szakemberét, aki a fürdőszobai vízmelegítőt kizárta a szolgáltatásból. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, a kéményseprők értesítése megtörtént.

Lerakódott korom izzott be egy kisari családi ház kéményében vasárnap reggel. A tűz a kéményből nem terjedt tovább, az izzó részeket a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók távolították el. Személyi sérülés és lakosságvédelmi intézkedés nem történt. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy napkori családi ház fürdőszobájában tegnap délelőtt. A helyiségben nyílt égésterű gázkazán üzemelt. A helyi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók mérései nem mutatták ki a veszélyes gázt a ház levegőjében, azonban a jelzőberendezés ellenőrzésekor kiderült, hogy már korábban érkezett riasztás a készülékre, így a gázszolgáltató szakembere kizárta a kazánt a szolgáltatásból. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Rutkai-Dér Vivien tűzoltó főhadnagy

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280