Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 21:47

Kamera is rögzítette a gyilkosságot Aranyosapátiban

  • Közzétéve Helyi hírek

Megrökönyödve állnak a történtek előtt Aranyosapátiban, ahol kedden este megölte az ivócimboráját egy helyi lakos. A gyanúsított semmire sem emlékszik, csak arra, hogy a barátja a szomszéd szobában lefeküdt. Állítólag ez váltotta ki a gyilkosságba torkolló dühét.

IMG 5504 1

A két, egyébként egy helyen, a Vízügynél dolgozó férfi megbeszélték egymással, hogy csapnak egy görbe estét.


A FrissMédia helyszíni tudósítója úgy tudja, a két férfi este italoztak, amikor a későbbi áldozat valamilyen oknál fogva vendégként lefeküdt a konyha melletti hálószobába. Állítólag ez váltott ki azt a dühöt az elkövetéssel gyanúsított férfiben hogy a barátjára támadt.

Egy összecsukható, 8 és fél centis pengehosszúságú kést vett elő, amellyel több alkalommal nyakon szúrta áldozatát. A 46 éves férfi a helyszínen meghalt. Ernő ezt követően lefeküdt aludni. A vérbefagyott vendéget a felesége találta meg, ő hívta a rendőrséget is.

Az elkövetés helyszínén volt kamera, ami egy az egyben rögzítette a támadást.  Akik látták a felvételt, egyöntetűen horrorról beszélnek.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították, és gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették. Vallomásában a gyanúsított azt mondta, hogy tettére egyáltalán nem emlékszik.

forrás: frissmedia.hu

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280