Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 11, 10:26

Két személygépkocsi ütközött Baktalórántházán - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Az elmúlt hétvégén a következő tűzoltói beavatkozások történtek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság illetékességi területén:

füst tuzolto illusztracio

Öt hektáron, foltokban égett tegnap a száraz fű és bozótos a tiszarádi Petőfi utca melletti területen. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók fékezték meg a szabadtéri lángokat.

Tunyogmatolcson, a Zrínyi utca végén, a vasúti töltésen égett a nádas fél hektáron. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók gyorssugárral, kéziszerszámokkal avatkoztak be.

A 4-es főút 225-ös kilométerszelvényénél, a kanálisparton égett a száraz aljnövényzet ezerötszáz négyzetméteren. Az újfehértói önkormányzati és önkéntes tűzoltók gyorssugárral, kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Jelzett a gázkazán mellett elhelyezett szén-monoxid-érzékelő egy ramocsaházi, Görgey utcai családi házban. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók mérései kimutatták a mérgező gáz jelenlétét az ingatlanban, ahol a jelzés idejében a kazán és a gáztűzhely üzemelt. Az esettel kapcsolatosan a gázszolgáltatót és a kéményseprőket is értesítették. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, személyi sérülés nem történt.

Meghibásodott egy 11,5 kg-os propán-bután gázpalack elzáró szerelvénye Bujon, az Arany János utca egyik családi házánál. A tulajdonos kivitte az épületből a palackot, amelyből szivárgott a gáz és értesítette a tűzoltókat. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók felügyelet mellett leengedték a palackból a gázt. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött Baktalórántházán, a Rákóczi és az Árpád utcák kereszteződésében. A helyi hivatásos tűzoltók az egyik autót áramtalanították, majd a rendőrségi helyszínelés után a forgalmi akadályt megszüntették.

Rutkai-Dér Vivien tűzoltó főhadnagy szóvivő
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280