Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 4, 15:20

Kéménytűz Fényeslitkén, baleset Kisvárdán, Nyíregyházán és Ököritófülpösön - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Lerakódott korom izzott egy fényeslitkei családi ház vegyes tüzelésű kazánkéményében. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal távolították el a parázsló részeket.

kemenytuz illusztracióIllusztráció!

Az ingatlan fűtése más módon megoldható, lakosságvédelmi intézkedés és személyi sérülés sem történt. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

Három személygépkocsi ütközött a 4-es főút 318-as kilométerszelvényének közelében, Kisvárdánál. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelés után a forgalmi akadályt megszüntették.

kisvarda 2

Két személygépkocsi ütközött a nyíregyházi Kemecsei úton, csütörtök este. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, majd a járművekben egyedül utazó sofőröket a mentőkkel közösen emelték ki.

nyiregyhaza moricz csaba 2

Lesodródott az útról, árokba borult, majd a tetején állt meg egy személygépkocsi az ököritófülpösi Kossuth Lajos köznél. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járművet kerekeire állították, majd az áramtalanították. A gépjármű közúti akadályt nem képezett, az egyedül utazó sofőr nem sérült.

Nagy méretű fa dőlt rá egy rakamazi hétvégi házra. A helyi önkéntes tűzoltók dugólétra és motoros láncfűrész segítségével eltávolították a fát. Személyi sérülés nem történt.

Rutkai-Dér Vivien tűzoltó főhadnagy, szóvivő

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280