Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 14, 20:03

2148 db tojás ékesíti Barabás tojásfáját

  • Közzétéve Helyi hírek

2018-ban a környéken elsők között kezdték meg a tojásfa állítását Barabás településen, azóta a Covid miatt csupán 1 év maradt ki.

barabas

 

2023-ban aranyvasárnapon harmincan állták körbe a fát és 2,5 óra alatt 2.148 db különböző anyagú és színű tojás került kihelyezésre. 

A szervező, a Közösen Barabásért Alapítvány szerint a fára bárki akaszthat tojást és szívesen veszik, ha a látogatók fotót is készítenek a helyszínen és a fotót megosztják a facebook oldalunkon, vagy megjelölik az alapítványt.

Mint írták: "Köszönjük az újdonságokat: File-Szabó Sándornénak a nyuszipár felajánlást, Skóránné Turóczi Mónikának a nagy piros tojás festését, a Vesszőfonó szakkör tagjainak a fonott dekorációkat.Hálásak vagyunk és köszönjük mindenkinek, aki felajánlásával, munkájával, támogatásával hozzájárult a 2023. évi (V.) Barabási Tojásfa és környékének feldíszítéséhez.. . .

Bízunk benne, hogy az időjárás a következő 2 hétben kíméletes lesz a tojásfával, de a tapasztalatok alapján, biztosan lesznek lehulló tojások, melyeket folyamatosan vissza fogunk akasztani a fára. Kérjük a látogatókat és az arra járókat, hogy ebben legyenek segítségünkre.
. . .
A Tojásfa "lebontására” várhatóan 2 hét múlva kerül sor."

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280