Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 1, 15:36

Megyeszerte járt a tűzoltó Mikulás

  • Közzétéve Helyi hírek

Ahogy minden évben, idén is tűzoltóautóval érkezett a Mikulás a megye valamennyi tűzoltóságára. Nyíregyházán, pedig már hagyományosan a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állománya közösen várta a szabolcsi megyeszékhelyen hétfőn este a Mikulást.

mikulas tuzolto 00

Toldi András tű. őrnagy, nyíregyházi tűzoltóparancsnok köszöntötte hétfőn este Nyíregyházán, a tűzoltószertárban összegyűlt dolgozók gyermekeit, majd a napkori óvoda pedagógusai adtak egy színvonalas műsort a csemetéknek. A Mikulás, már hagyományosan a hó híján egy gépjárműfecskendővel érkezett, aki egy versért, vagy énekért cserébe adta át az ajándékcsomagot. A tűzoltó Trabant mellett arcfestéssel, játszószőnyeggel és csemegékkel kedveskedtek a tűzoltógyermekeknek.

mikulas tuzolto 001

A megye valamennyi tűzoltóságán is családi körben várták a hosszú-szakállút, aki hasonló képen ott is örömet szerzett a gyerekeknek.

mikulas tuzolto 002

mikulas tuzolto 003mikulas tuzolto 004mikulas tuzolto 005mikulas tuzolto 006mikulas tuzolto 007mikulas tuzolto 008mikulas tuzolto 009mikulas tuzolto 010

Tudósító: Dóka Imre tű. főhadnagy,Szabolcs MKI Fotó: Szabolcs MKI 1-9 Nyíregyháza, 10- Mátészalka

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280