Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 21:21

Pusztadobos belterületi közútjainak fejlesztése

  • Közzétéve Helyi hírek

Pusztadobos Község Önkormányzata a Terület és Településfejlesztési Operatív Program Plusz Irányító Hatósága által a Belterületi utak fejlesztése elnevezésű pályázati konstrukcióban 187,51 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert.

A pályázati felhívásra Pusztadobos Község Önkormányzata 2022.04.28-án nyújtotta be támogatási igényét. A megvalósítás 2025.05.31-én fejeződik be. A projekt azonosítószáma TOP_PLUSZ-1.2.3-21-SB1-2022-00028.

A projekt keretein belül az önkormányzati tulajdonú belterületi gyűjtőutak, valamint kiszolgáló-, lakó- és vegyes használatú utak építése, korszerűsítése, felújítása valósul meg. Az utak burkolatának és alépítményeinek felújítása, korszerűsítése, átépítése valamint a közlekedésbiztonság növelését szolgáló elemek építése, felújítása. A projekt keretében két gyűjtőút fejlesztését kívánjuk megvalósítani.

A   Kossuth és Petőfi utca felújítása valósul meg. Jelen utak főbb utcák, így a felújítás a település számára nagyon fontos, mivel a teljes lakossága használja, valamint a Kossuth utcán közösségi közlekedés is működik.

A projekt 187,51 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatás segítségével jöhet létre.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

00 szechenyi terv

A projektről bővebb információt a http://pusztadobos.hu/  oldalon olvashatnak.

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280