Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 21:21

Fiatal lányok előtt mutogatta magát Nyíregyházán - 1 hónapra letartóztatásba kerülhet

  • Közzétéve Helyi hírek

Az ügyész a mai napon nyomozási bíró elé állítja, és indítványozza annak a férfinek a letartóztatását, aki az egyik nyíregyházi kollégium előtt állva fiatal lányok előtt mutogatta magát szeméremsértő módon - olvasható az ügyészségi közleményben.

 mutogato

A megalapozott gyanú szerint a 40-es éveiben járó férfi először 2024. február 27-én az esti órákban jelent meg egy nyíregyházi kollégium udvarán, majd egy infra lámpával bevilágított az egyik, fiatalkorú lányok által lakott szobaablakon. Mikor a lányok az ablakon kinéztek, a férfi nemi vágyának kielégítése érdekében magát szeméremsértő módon mutogatta.

A gyanúsított két héttel később, március 13-án éjjel ismét megjelent a kollégium előtt, ahol a korábbi módszerrel hívta fel magára a figyelmet, majd ismét szeméremsértő cselekményt végzett. Ekkor azonban a kollégiumban lakó diáklányok és nevelők értesítették a rendőrséget, akik perceken belül elfogták az elkövetőt.

A nyomozó hatóság két rendbeli szeméremsértés vétsége miatt hallgatta ki gyanúsítottként a férfit, aki elismerte tettét, és további Budapesten elkövetett hasonló cselekményét is feltárta.

Az ügyészség a bűnismétlés veszélyére tekintettel indítványozza a férfi letartóztatását 1 hónap időtartamra.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280