Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 20, 5:57

Gyűjtés kezdődött a hétfői barabási tűz károsultja számára

  • Közzétéve Helyi hírek

Tisztelt Embertársaink! A Barabáson 2017. április 03-án délután történt háztűz kapcsán fordulunk minden együtt érző, jó szívű, segítő szándékú embertársunkhoz.

barabas tuz2

Hétfő délután, Barabáson, a Petőfi utcában - feltehetően elektromos zárlat következtében leégett és lakhatatlanná vált egy ház. Szerencsére emberi életet nem követelt a tűz, de az ott lakó, egyedül élő férfinak mindene odaveszett.

Kiss Zsolt egyedül lakott a lakásban, akinek az édesanyja egy éve halt meg, hozzátartozója a településen nincs, akitől segítséget remélhetne az élete újrakezdéséhez.

Édesanyja halála után a környezete segítségével még talpra tudott állni, de ezt a csapást egyedül nem tudja átvészelni, hiszen egy perc alatt mindene odalett.

Mint a Beregi települések legtöbbikén, Zsolt is a munkanélküliek keserű kenyerét fogyasztva, hol a Munkaügyi Központtól, hol a Járási Hivataltól kapott segélyből, illetve az önkormányzattól kapott közfoglalkoztatotti jövedelemből él.

Szegényesen, szerényen, de boldogan élt a tegnapi napig. Volt a feje felett tető, volt mire lefeküdnie, leülni, el tudta készíteni az ételét. Volt TV-je, rádiója, hűtője, mikrója – és mindez egy szempillantás alatt a tűz martalékává, Ő pedig földön futóvá vált. 

Kérjük, hogy akit megérintett ez a segélykérés és bármilyen formában szeretne segíteni, az alábbi telefonszámon érdeklődhet: 06-20-294-7273

Banki adatok pénzbeli segítségnyújtáshoz:

Számlatulajdonos:      Kiss Zsolt Tibor

Bankszámlaszám:       67800216-15106748

Számlavezető:            KELET Takarékszövetkezet

Köszönettel:

a megoldást kereső barabási segítők

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280