Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 3, 19:53

Jogosítvány nélkül motorozott a nyírtassi férfi - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. szeptember 7-én Nyírtass és Gyulaháza közötti útszakaszon ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nyírtassi lakost.

fényhíd illusztráció Bodnár Zsolt

A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, őt a Nyíregyházi Törvényszék a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.

A rendőrök a motorost a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. szeptember 8-én Nyíregyházán elfogtak egy 22 éves helyi lakost. A nő ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a nőt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.


A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. szeptember 6-án Dombrádon intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 27 éves kékcsei lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a sofőrt a Záhonyi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.


A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2020. szeptember 6-án Tiszadadán ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő nagycserkeszi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 23 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, őt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280