Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Jogosítvány nélkül vezettek - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. február 14-én Nyíregyházán vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost.

0 rendőr illusztráció

Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a 35 éves járművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsének munkatársai 2022. február 14-én ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 21 éves férfit. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi a járművével úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2022. február 14-én elfogtak egy 38 éves helyi lakost. A férfi ellen a Tiszavasvári Rendőrkapitányság körözést adott ki, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280