Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 5, 6:53

Közlekedésbiztonsági ellenőrzés Vásárosnaményban

  • Közzétéve Kék hírek

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak 2022. március 30-án a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság illetékességi területén.

IMG 20220330 070404 0

Az elsődleges cél a közúti közlekedési balesetek megelőzése, a gyalogosok és kerékpárosok által elkövetett szabálysértések kiszűrése, valamint az ittas, vagy bódult állapotú, a gyorshajtó, és egyéb közlekedési szabályszegést elkövető járművezetők kiszűrése volt.

A rendőrök az összehangolt ellenőrzés alatt biztonsági öv használatának elmulasztása, és egyéb közlekedési szabálysértések elkövetése miatt összesen 25 esetben intézkedtek, és szabtak ki bírságot, további 26 esetben figyelmeztetést alkalmaztak. Az intézkedés alá vont járművezetők ittasság-ellenőrzésen is átestek, és ezúttal egyetlen gépkocsivezető esetében sem merült fel az alkoholos befolyásoltság gyanúja.  

Kérjük, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be. Ne feledjék, a sebességtúllépés és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök használata pedig életet menthet.

...hogy mindenki hazaérjen!

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280