Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 21:21

videó - A karma visszaütött - orrbavágta az ablakról visszacsapódó kő az autófeltörőt

  • Közzétéve Kék hírek

Fejfájós éjszakát okozott egy autó a gépkocsifeltörőnek. Szó szerint. Persze más baján nem illik nevetni, de képzelhetitek, hogy mi sem bírjuk ki sírós-röhögős etapok nélkül az olyan jeleneteket, mint amit egy biztonsági kamera készített tolvajunkról - olvasható a BRFK l Budapesti Rendőr-főkapitányság oldalán.

autofeltörő

Az igazi arculcsapás ám még csak ezután jött F. Gábornak; hiába volt rajta kapucni és a baseball sapka, nyomozóink azonosították a több gépkocsifeltöréssel és lopással gyanúsítható 30 éves férfit, majd Vecsésen elfogták.

 

Az autófeltörőt egy biztonsági kamera rögzítette február 18-án Rákosmente városrészben, ahogy egy jókora terméskővel esik neki egy autó ablakának, de a lepattanó kő a tolvaj arcába csapódott vissza. A járművet végül nem sikerült kinyitnia, az pedig viszonyítás kérdése, hogy benne, vagy az autóban keletkezett nagyobb rongálási kár. 

A rendőrök a nyomozás során azonosították a felvételen látható férfit, aki több másik bűncselekménnyel is összefüggésbe hoztak; a fejfájós februári éjszakán a gyanú szerint F. Gábor a kerületből egy motorkerékpárt, két másik autóból masszázságyat, autósrádiót és egy bárszéket, míg a XVIII. kerületből egy autót is ellopott. A kétkerekűt a rendőrök később megtalálták, F. Gábor felkutatása érdekében pedig május 9-én elfogatóparancsot adtak ki.

A nyomok a rendőröket végül Vecsésre vezették, ahol a férfit elfogták. A BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a F. Gábort a lopások miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

BRFK l Budapesti Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280