Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 6, 17:02

Szórakozni indult Fehérgyarmatra az ilki férfi, azóta nem adott életjelet magáról

  • Közzétéve Kék hírek

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság 15070/157/151/2022. számon körözési eljárást folytat Lakatos Sándor 30 éves ilki lakos eltűnésének ügyében.

lakatossandor

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2022. december 10-én délután otthonából indult el szórakozni Fehérgyarmatra, ahonnan nem tért haza, és azóta nem adott életjelet magáról.

A felkutatására, illetve jelenlegi tartózkodási helyének megállapítására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. 

Lakatos Sándor kb. 170 cm magas, 70 kilogramm súlyú, átlagos testalkatú. Barna szemű, a haja barna színű, oldalt és hátul rövidre nyírt, felül jobb oldalra fésült. Körszakállt visel, jobb alkarján függőlegesen elhelyezkedő kínai betűkkel a neve látható zöldes színnel, valamint bal vádliján egy kb. 10 cm hosszú kereszt tetoválás látható, szintén zöld színnel, homlokán egy vízszintes irányú heg látható.  

Eltűnésekor viselt ruházata fekete színű NIKE cipő, fekete színű kantáros farmernadrág oldalán fehér színű felirattal, kapucnis, rövid ujjú póló, zipzáras kék színű NIKE melegítő felső a mellkasán fehér színű felirattal.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280