Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 27, 4:54

Nyíregyházára járt lopni a 10 fős család

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Sz. R. 24 éves és R. A. 27 éves hajdúhadházi lakosok és társaik ellen.

rokonsag

Az egymással rokoni kapcsolatban álló 10 fős hajdúhadházi társaság tagjai csak azért utaztak Nyíregyházára, hogy ott szervezetten, egymást segítve kövessenek el bolti lopásokat.

A módszerük az volt, hogy az aruvédelmi címkéket működésképtelenné tették, majd a kiszemelt termékeket a táskájukba, vagy a ruházatuk alá rejtették. Előfordult, hogy egy nap alatt négy üzletben is megfordultak, olyankor vittek mindent, amit csak tudtak, például tisztálkodószereket, szeszes italokat, ruhákat, műszaki cikkeket, amelyeknek egy részét ismerősi körükben értékesítették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2024. február 13-án hajdúhadházi otthonukban fogták el a lopásra szakosodott társaság tagjait. Közölük Sz. R.-t és R. A.-t gyanúsítotti kihallgatásuk után őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280