Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 15:01

Elfogások Szabolcs-Szatmár-Beregben - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2024. március 14-én Nyírcsaholyban ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő ópályi lakost.

0 bilincs szabolcs

Az intézkedés során megállapították, hogy a 22 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 68 éves nyíregyházi lakost 2024. március 14-én. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2024. március 14-én Besenyődön elfogtak egy 59 éves helyi lakost. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében a férfit előállították a rendőrőrsre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280