1200x150 gondoskodo KOFOP SZ2020
Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Feb 20, 21:41

Hármas koccanás Mátészalkánál - balesetek az elmúlt 24 órában

  • Közzétéve Kék hírek

A 471-es számú főúton közlekedett Nyírmeggyes felől Mátészalka irányába 2017. augusztus 30-án 8 óra körül személygépkocsival egy 43 éves nyírmeggyesi nő.

nyirmeggyes

Haladása során feltehetően nem tartott kellő követési távolságot és nekiütközött egy előtte forgalmi okok miatt lassító Fiat típusú gépkocsinak, ami az elejével szintén nekiütközött egy előtte álló jármű hátuljának. Az ütközés következtében a Fiat gépkocsi vezetője, egy 40 éves nyírmeggyesi nő könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

nyirmeggyes1


Nyíregyháza 4-es Huszárok útján közlekedett 2017. augusztus 30-án 9 óra 40 perc körül motorkerékpárral egy 33 éves helyi férfi. Haladása során egy útkanyarulatban az általa vezetett motorkerékpárral felborult és könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.


A 36-os számú főút felől közlekedett Antalbokor irányába 2017. augusztus 30-án 20 óra 30 perckor segédmotoros kerékpárral egy 46 éves nagykállói férfi. Haladása során egy ingatlan udvaráról kiszaladt elé az úttestre egy kutya. A sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, felborult és súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Vásárosnamény Damjanich úton közlekedett 2017. augusztus 30-án 16 óra körül személygépkocsival egy 28 éves helyi férfi. Haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban letért a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára, ahol egy jelzőtáblának, majd egy fának csapódva állt meg. A baleset következtében a sofőr és 34 éves utasa könnyű sérülést szenvedtek. A baleset körülményeit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság