Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 3, 19:53

Megnövekedett katonai járműforgalom várható

Az MH 24. Bornemissza Gergely Felderítő Ezred a Rejtett Portya 2022 és a Strong Will 2022 gyakorlatokon történő részvétel miatt átcsoportosítást hajt végre szeptember 22-én és szeptember 26-án, ezért az említett napokon katonai menetoszlop közlekedésére kell számítani Debrecen – Hajdúhadház – 4-es főút – M35 autópálya – M3 autópálya – M31 autópálya – M0 autóút – M7 autópálya – Székesfehérvár – 8-as főút – Várpalota – Veszprém – Újmajor útvonalon.

oszlop

A Magyar Honvédség kéri a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.

A zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, ezért a járművek haladását a konvoj elején és végén katonai rendész kísérőjárművek biztosítják. Kérjük a járművezetőket, hogy a katonai menetoszlopok közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjenek.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy az állampolgárok nyugalmát a lehető legkisebb mértékben zavarja.

A lakosság megértését és türelmét köszönjük!

honvedelem.hu

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280