Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 6, 20:41

Esélylatolgató Papsitól, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. osztályú csapatok hétvégi találkozói (27. forduló) előtt:

  • Közzétéve Sport hírek

Hála a Jó’Istennek, nagyon úgy tűnik, hogy a 27. forduló, ismét teljes lehet, immáron nézők előtt, s kitűnő meccsek egész sorával ! /Védettségi igazolvány szükséges a helyszínen!/

f

Azért egy Megyei II. osztályú rangadót, élőben „nyomatunk” majd Zsolti Barátommal szombaton, a „Szabolcsfociinfo” oldalán !

 2021. 05. 08. /szombat/ 17 órától:

 Kemecse SE – Nyírgyulaj KSE

 Nos, a Kemecse, „nagyüzemi üzemmódban” nyomatja a meccseit, s ismét hazai környezetben játszanak majd, egy rendkívül jó játékerőt képviselő ellenféllel szemben.

f1

Hokk Béla és Resán Attila „fiainak” (bár Béla esetében ez idézőjel nélkül, kétszeresen szó szerint is igaz !) egyszerűen nem lehet tekintettel lenni a tabellára, ha céljukat el akarják érni, mindegy ki az aktuális ellenfél, nekik „minimális célkitűzésnek kell lenni a maximumnak !” Önök élő internetes közvetítésünkben láthatták vasárnap a Nyírgyulaj Ibrányi vendégszereplését, majd kedden a Kemecse győzelmét, a sorsdöntő Gyulaháza elleni derbin. Azt gondolom, a maga módján, mindkettő remek kis meccs volt, s biztos vagyok abban, hogy a két csapat, ezúttal a világháló nyilvánossága nélkül is, színvonalas találkozót fog egymással vívni, függetlenül a tabellán közöttük meglévő különbségtől. Fekete Gabiéknak plusz motíváció lehet, hogy Mesterük, a megyei kispadrekorder Lukács Tibi, a héten ünnepelte a születésnapját………..Természetesen Isten Éltesse Sokáig Lukács Mestert !  

Austria-Juice Vásárosnamény – Ibrány SE

Hát az Ibrányt is minden bizonnyal sokan látták hétvégi online közvetítésünkben, a Nyírgyulaj ellen, amely meccsen egy nagyon szép sikert értek el, hiszen megnyerték a rangadót, ráadásul egy kitűnő mérkőzésen.

f2

Valamilyen szinten kijelenthető, hogy „Mester és Tanítványa” összecsapás lesz Madalina Gyuri Bácsi és Kiss Tomi csapatának a „találkozója”, amelyre kétségtelenül jobb hangulatban, pozitívabb előjelekkel, a vendégek készülhettek a héten, de azt gondolom, nagyon sokan tisztában vannak azzal, hogy Gyuri Bátyánk azért egy „dörzsölt stratéga”, aki bármikor fel tudja rázni az övéit, az esetleges „apátiájukból”, s azért van még bőven „tartalék energiaforrás” a Vásárosnaményban is, ehhez elég csak végigfutnunk a játékoskeret névsorán………. Pályán és kispadon is, egy érdekes, izgalmas találkozó lesz !

Mátészalkai MTK – Mándok VSE

A Mátészalka az utóbbi pár napban, a hátsó régióval csatázott, s Gyulaházán ikszeltek, Fehérgyarmaton pedig hétközben, magabiztosan győztek.

f3

A Mándok, elképesztően fontos bajnoki pontok birtokába jutott, ráadásul egy magabiztos győzelemmel, a Vásárosnamény ellen. Nívósnak tűnő meccs ez is így előzetesen, hiszen Botos „Piriék” nagyon szeretnének már ismét sikert ünnepelni, hazai közegben is, most már saját szurkolóik előtt, a Mándok azonban kifejezetten feljövőben van itt a bajnokság hajrájára, egyre inkább összeérik a „Dancs-alakulat”, úgyhogy egy kifejezetten nemes küldetésnek tűnik Magyari Mátéék számára, a három bajnoki pont begyűjtése, hiszen Lusánszki Laciéknak is ugyanez a célja………………………. 

Baktalórántháza VSE – Gyulaháza KSE

Többször láttam az idei tavaszon a Gyulaházát, s higgyék el, valamennyiszer azt állapíthattam meg, hogy az esetleges vereségeik ellenére is stílusosan, többször kifejezetten szemre is tetszetősen futballoztak. Biztos vagyok abban, hogy Bardi Gabi minőségi munkát végez ezekkel a tehetséges fiatalokkal, s ha egyszer a meccsenkénti 10-15 kihagyott helyzetüket elkezdik majd berúgdosni, akkor még akár a megyei I. osztályban is meghatározó csapattá válhatnak………….Szorítok nekik, hogy ha ki is esnének, tudják együtt tartani ezt a kis csapatot, mert hiszem, hogy van jövője ennek a fiatal csapatnak !

fb

Ráadásul én eljutottam már odáig, hogy egyre inkább csak ebben az útban tudok hinni a jövőt illetően, a realitásokat figyelembe véve, nem hinném, hogy bármilyen más útnak tartós jövője lehet, s egyre többen fognak erre az útra lépni, az is szent meggyőződésem, mert egyszerűen nem is lesz más választási lehetőség……….A Baktalórántháza természetesen egészen biztosan győzni szeretne szombaton, amiért mindent el is fog követni, s ha ez a három pont meglenne nekik, akkor azt hiszem tényleg végérvényesen megnyugodhatnak, s teljesítik Borza Laciék, a kitűzött legfontosabb céljukat ! Persze Borza Mester, teljes mértékben tisztában van azzal, hogy nagyon keményen meg kell ezért dolgoznia szombaton a csapatának, s ezt fiainak is tudomására fogja a megfelelő módon hozni ! 

Nagyhalászi SE – Nagyecsed RSE

Na kérem, hát Homan Ricsiék a kényszerszünetükkel, rápihenhettek erre a derbire, ami egy kifejezetten izgalmas, küzdelmes másfél órát sejtet.

f5

Két olyan csapat játszik egymás ellen, akik ellen ha mondjuk 2:0-ra vezet ez ellenfél, még korántsem lehet biztos abban, hogy meg is nyerte a meccset, mert nagy „tapraálló” mind a Nagyhalász, mind a Nagyecsed………………..Kétségem sincs afelől, hogy tisztességgel „meggyömöszöli” egymást a két csapat, s több ismerősöm, barátom véleménye szerint, ez az egyik „legdöntetlenillatúbb” meccse a hétvégi kínálatnak. Kíváncsian várom, hogy bejön-e a jóslatuk…… 

2021. 05. 09. /vasárnap/ 17 órától:

Fehérgyarmat SC – Csenger FC

Hétvégén egy kicsit bonyolódik a helyzetünk Fehérgyarmaton, hiszen ifimeccs is lesz, márpedig számunkra így mindig problémásabb a megfelelő létszámú keretet összeszedni, a soros bajnoki meccsünkre……..Két „zakó méretű fazonigazításunk” után  fogadjuk újabb Szatmári El’Classicon a Csengert, ahol az általunk az utóbbi időben oly mérhetetlenül sokszor hangoztatott tisztes helytállás lehet ezúttal is a legfontosabb célkitűzésünk. S hogy ebbe mi férhet bele, nos azt majd meglátjuk……………

ff

A Csenger, úgy gondolom most már nyugodtan focizhatja le a hátralévő fordulókat, mint felkért Megyei I. osztályúak, a legfontosabb célkitűzésüket, a bent maradást, alapvetően magabiztosan teljesítették, s lassan elkezdhetik építgetni a következő bajnoki évad csapatát. Azt kívánom, hogy a szurkolók számára, legyen ez egy élvezhető, izgalmas kis mérkőzés ! A Fehérgyarmati Városi Televízióval, rögzítjük a találkozót, amely felvételről megtekinthető lesz. Természetesen szorítunk itt Fehérgyarmaton férfi kézilabdacsapatunk Tiszavasvári sikeréért is, valamint az FVSE-Csajok vasárnapi kézis győzelméért ! S nagyon szorítunk a bajnoki címre továbbra is esélyes ifjúsági labdarúgó csapatunk hétvégi sikeréért is !   

Balkányi SE – Nyírmeggyes SK

Izgalmas, kiegyenlített találkozónak tűnik így előzetesen ez a mérkőzés, amelyen meggyőződésem, hogy nagy harc lesz majd a csapatok között, a bajnoki pontokért.

f7

A Nyírmeggyes, a Fehérgyarmat magabiztos legyőzése után érkezik, a Balkány pedig nagyon tisztességesen helytállt hétközben, az Újfehértó otthonában, alapvetően tehát mind Mirgai, mind Körmös Mester, pozitív előjelekkel várhatja csapatának a soros találkozóját. Vasárnap este hét óra magasságában kiderül, hogy melyikük lesz majd az elégedettebb, boldogabb szakvezető………………………….    

Újfehértó SE – Tarpa SC

Hát akkor kérem szépen, nálam most ez a találkozó érdemli ki előzetesen, a „forduló rangadója” titulust. De ha józan paraszti ésszel átgondoljuk, s csak annyit teszünk, hogy ránézünk a tabellára, s azt láthatjuk, hogy a második helyezett csapat fogadja az első helyezettet, akkor egyáltalán írhatnék-e én most bármi mást is ?!  A nyakamat merem rátenni, hogy Piskóti Zsolti megnézte az Amatőr Kupa döntőt, (s tuti, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei labdarúgó szakemberként, tiszta szívéből szorított Ő is a Tarpai sikerért) s részletesen kielemezgette magában Gál Ricsiék játékát.

f8

(De szerintem még a múlt hét szombaton is belenézegetett Zsolti, a mi közvetítésünkbe is a világhálón, azaz a Tarpa-Nagyhalász meccsbe…….) Nem is lenne valahol egészséges, ha nem játszogatna el magában a gondolattal, hogy mi lenne ha az Ő csapata lenne az, amely meg tudná fosztani a veretlenségétől a bajnokságban, a BAJNOKCSAPATOT……………………. Tarpán, az elmúlt héten szombaton beteljesedett egy nagy álom, szerdán pedig szertefoszlott egy nagy álom…………………… De a négy nagy célkitűzésből, ha „csak” egy nem realizálódna, azaz ha még meglenne a veretlen bajnoki cím, majd sikeresen zárulna az oda-visszavágós osztályozó mérkőzés az NB. III.-ba jutásért, akkor azért úgy vélem, hogy nagyon, de nagyon boldog lenne mindenki Tarpán, aki a helyi labdarúgásért, illetve amellett tevékenykedik ………………. Mindamellett, jól tudják azt a megyei focinak ebben a fellegvárában, hogy egy nagyon nehéz állomása lesz ennek az útnak a hétvégi mérkőzés, az Újfehértó otthonában ! S hát Zsolti Barátunk, s Misa Bácsi „szakmai egymásnak feszülése” sem akármilyen csemegének ígérkezik !        

Hogy senki ne maradjon ki a jóból, a mérkőzést Svéda Tanár Úr konferálásában élőben adja a Szabolcs Foci Infó!

A fotók, Zsoltinak, Évának, és mindazon Hölgyeknek és Uraknak köszönhetőek, akiket Zsolti még be szokott a fotózásba vonni a mérkőzések folyamán !!!!!!!!!!

Védettségi igazolvány a zsebbe, s irány a meccsre !  Jómagam, és Bodnár Zsolti Barátom, most is jelen leszünk szombaton a pálya szélén, s 2021. május 08.-án 17 órától a Csengersima – Vámosoroszi megyei II. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzést közvetítjük a „Szabolcsfociinfo” facebook oldalán ! A Kelet-Magyarország csoport rangadóját nézhetik tehát meg velünk együtt, élőben ! Köszönet mindezért a Csengersimai Sport Egyesületnek, és Resán Attilának, a Szabolcsfociinfo tulajdonosának !

Azért továbbra is nagyon körültekintően vigyázzanak Magukra, s Egymásra ! Hajrá Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Labdarúgása ! HAJRÁ MAGYARORSZÁG ! PUSZTULJ VÍRUS AZ ÉLETÜNKBŐL !!!!!!!!!!!!!!!!!! Aki teheti oltassa be magát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Védjük saját, és szeretteink életét !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Papp Attila /PAPSI/

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280