Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 6, 7:35

Nyírbátori teremlabdarúgó torna - 2022. január 7-9.

  • Közzétéve Sport hírek

Gyors reagálás szükséges annak, aki esetleg még résztvevő szeretne lenni a Nyírbátori teremlabdarúgó tornán!

futsal

Ha ÚJÉV, hát akkor teremfoci! Igazán nívós megyei teremlabdarúgó tornákkal hagyjuk magunk mögött az óévet, hiszen remek hangulatú, nívós tornák sora került lebonyolításra, mert úgy gondolom azok a csapatok, szurkolók, akik ott voltak Leveleken az „I. Mikulás Kupán”, vagy a „Bakta Kupán”, illetve az a sok-sok megyebeli csapat és szurkoló akik a „Balla-Bau-Molnár-Tüzép Kupán”, Cigándon megjelentek, igazolhatják, hogy feledhetetlen sportélményekkel gazdagodhattak.

Természetesen a Nyíregyházi „Öregfiúk Focitorna” is nagy élmény volt a 35 év feletti korosztálynak, no meg a találkozóikat megtekintő szurkolóknak. Betartva a járványügyi szabályokat, telt házas focicsemege volt mindegyik sportesemény, s nem kis mértékben a „Háromhatár Hírei”  és a „Szabolcsfociinfo” hírportáloknak, elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy sokan értesülhettek írott formában is a kupákkal kapcsolatos legfontosabb információkról, illetve Bodnár Zsolti és Papp Attila „Papsi” élő online közvetítéseinek köszönhetően „ország-világ” láthatott nagyon sok remek derbit!

A visszajelzések alapján, nem kis örömünkre, óriási nézettsége volt a világhálón is a tornáknak. Nos, még az esztendő sem fog teremfoci nélkül zárulni, hiszen lesz egy „Karácsony Kupa” a két ünnep között Fehérgyarmaton, s az új esztendőben is „belecsaphatnak a lecsóba” a csapatok, hiszen már a legelső hétvégén, 2022. január 7.-8.-9.-én, megrendezésre kerül Baksa Csabiék révén az „I. Pénzdíjas Nyírbátori Teremfoci Torna”, 800000 forint pénz összdíjazással, ami a sportélmény mellett, komoly plusz vonzerőt jelenthet!

Baksa Csabi Barátunktól megtudhattuk, még van néhány kiadó hely a 32 csapatos kupára, amely kiadó helyek azért egy kézen megszámlálható nagyságrendet jelentenek, azaz nagyon, de nagyon gyorsan igyekezni kell a jelentkezéssel azon csapatoknak, akik még résztvevők szeretnének lenni.

Lesz csapat egyébként a fővárosból, más megyékből, s a kispályás foci „labdabűvészeinek” egész sora lesz látható Nyírbátorban. Papsi lesz végig a torna szpíkere, s élő online közvetítés is lesz Nyírbátorból, úgyhogy lesz körítés, nívó, hangulat, s széles nyilvánosság, azaz minden, ami egy jó hangulatú kis focitornához szükségeltetik ! Ja, és a rá következő hétvégén pedig jön Leveleken, a szintén 32 csapatos „I. Alpas Kupa”, ugyancsak 3 napon át, s nagyon korlátozott számban, még esetleg Szmolka Tomi Barátunkat is lehet nevezéssel kapcsolatban keresni.

Természetesen Levelekről is lesz online élő közvetítés a Három Határ Hírein a döntő napján!

Hát Hölgyeim és Uraim, akik szeretjük a focit, nem fogunk unatkozni, gazdag és tartalmas kínálat vár ránk, s Mi azon leszünk, hogy ezekről a csemegékről, minél kevesebben maradhassanak le !

Mindenkinek Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, s Jó Egészségben, Gazdagságban, Boldogságban, Sportélményekkel telített Új Esztendőt Kívánok !!!!!!!!! Legyen az Életükben Főszereplő a: SZERETET !!!!!!!!!!!!!

Papp Attila /PAPSI/    

nyirbator

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280