Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 9, 5:37

Karácsonyi fotózás több mint tíz dekorációval Nyíregyházán

Több mint 10 év fotózással töltött idő után 3 éve merte bevállalni az első karácsonyi fotózását Surányi Ádám, aki egy hatalmas nyíregyházi belvárosi fotóstúdióban tölti ideje nagy részét októbertől-decemberig.

AF5A06B0 9E73 4C37 9087 AE7F70D0AC0E

Minden évben izgalommal várom ezt az időszakot, ugyanis napról-napra csodálatos emberekkel találkozhatok a stúdióban, akik elhozzák a gyönyörű díszletek közé a karácsonyi csodát. Mert lehet csodaszép karácsonyi díszlet, minőségi fotók, de egy valami nem pótol semmit: az a szeretet, amit látok az emberek arcán a gép mögül, ez mindennél fontosabb, ez az igazi karácsonyi csoda. A boldog, egymásra büszke tekintetek, a gyönyörű öltözetek, az öröm pillanatai.

IMG 5415

A szeretet fontossága

Ez a karácsonyi fotózás lényege, amiért én felelős vagyok, hogy megörökítsem ezt, hogy a kép sugározza magából a szeretetet, ne egymás mellett álló beállított "villogok a facebookon vele" képek legyenek, hanem ha 20 év múlva előszedik a vendégeim a fotóikat is azt tudják mondani, úristen, milyen boldogok voltunk!

Ahol a csoda valóság, a valóság pedig csoda lehet

A The Photo Stúdió Nyíregyháza belvárosában található, megannyi stílus, szín, ízlésvilág ötvözetében engedhetik szabadjára fantáziájukat a hozzánk érkezők...

Egyes terem

1-es termünk küszöbét átlépve elénk tárul a valóságos csodavilág… Menyasszonyoknak, kis hercegnőknek, kislányos családoknak ajánljuk elsősorban. Az ezüst minden árnyalata, a puncs és leander rózsaszíntől egészen a ciklámen, illetve púder rózsaszínen át hozzájárul, hogy lélegzetelállító, szemet gyönyörködtető dekorációk, tárgyak, elemek, kiegészítők ejthessenek minket rabul...A légköre egyedülálló, szívet melengető.

IMG 5506

Élmény, örök emlék, csodálatos végeredmény

Közel 5 méteres belmagassággal, 3 méteres ablakokkal rendelkezik. Nyugati fekvésű, a legszebb sugarak 2 és 4 óra között ragyogtatják meg termünk dekorációit. 75 nm-en 7-8 dekoráció közül van lehetőség választani.

Kettes terem

Összképét tekintve elegáns stílusvilág az uralkodó jellem, egy sötétebb tónusú terem. A szürke szín megannyi árnyalata varázsolhatja el az ide belépőket és határozottságot, figyelmet, karakterességet, tekintélyt parancsol dekorációjával, légkörével együttvéve. A szürke szín mellett a valódi, természet közeli érzetet a zöld növényzet uralma teszi lehetővé. 7-8 dekoráció közül van lehetőség választani. A terem 5 méteres belmagassággal és 3 méteres ablakokkal rendelkezik.

IMG 5420

Már csak néhány időpont maradt az idei szezonra, de ha szeretne egy csodálatos fotózást a családjának, párjának, vagy csak önmagának, keresse bátran Surányi Ádámot, aki bővebb információkkal szolgálhat a fotózás részleteiről.

Telefonszám: + 36 30 308 9425

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280