Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 26, 10:57

Römer - egy finom sült mix

romer

Hozzávalók:

- 25 dg füstölt tarja

  • - 10-12 Csirke comb-mell (vegyesen) 
  • - 1 nagy nádcukros ananász konzerv
  • - 1 zacskó aszalt szilva
  • - 4-5 szál sárgarépa
  • - 2-3 szál fehérrépa
  • - 4-5 db zöldpaprika
  • - 4-5 db paradicsom
  • - majoránna
  • - oregáno
  • - bazsalikom
  • - petrezselyem
  • - 3 zacskó előrefőzött rizs
  • - 1 üveg szójaszósz

Elkészítés:
A római tálat előző éjszaka beáztatjuk, a zöldségeket és a húst megpucolva, megmosva, lebőrözve a zöld és/vagy szárított fűszerekkel befűszerezzük. A tálat kibéleljük a vékonyra szelt tarjával, a hozzávalókat rétegekben belerakjuk, hússal kezdjük, rá a répa, a paprika-paradicsom, a szilva-ananász, ismét hús, és így tovább. A felső sor szilva-ananász tetejére rárakjuk a maradék zöldfűszert, a tálat lezárjuk a tetejével, és előmelegített, kb. 200 fokos sütőben 1,5-2 órát sütjük.

forrás: sutesfozes.eoldal.hu

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280