Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 7:30

Divatos és egyben funkcionális kiegészítőket keresel? Miért nem próbálod ki a Tommy Hilfiger cipőket és táskákat?

  • Közzétéve Életmód

A Tommy Hilfiger arról híres, hogy egyszerre elegáns és praktikus. Ezen kívül a kifinomult ízlésvilágot képviselő márka minőségi darabjai minden körülmények között örök stílust képviselnek. Tökéletesen alapdarabokat alkotnak a ruhatárunkban, akármilyen kiegészítőt, ruhát vagy cipőt is választunk a márkától.

divatos es egyben funkcionalis kiegeszitoket keresel miert nem probalod ki a tommy hilfiger cipoket es taskakat

Tommy Hilfiger cipők és táskák

Az amerikai márka mindig odafigyelt arra, hogy termékei még évtizedek múlva is divatosan viselhetőek legyenek. Ezért a márkánál nem igazán találhatóak múló fast fashion darabok. A tervezők inkább az öröklétre dolgoznak, vagyis arra, hogy a termékek évek múltán is jól viselhetőek maradjanak. Például egy Tommy Hilfiger cipő klasszikus szépségével és kifogástalan minőségével hódít. Ugyanakkor az aktuális trendekből is merít, vagyis például kaphatunk platformos sneakert, de olyan stílusban, ami nem fog kimenni a divatból. A táskákkal is ez a helyzet. A Tommy Hilfiger női táskák csodaszépek, jól viselhetőek és persze jellegzetesek. Az ilyen táskák között ráadásul sok modell kifejezetten univerzális. Jól viselhető sportos, de elegáns öltözékhez is. Ráadásul nem csak a mindennapokra, de üzleties öltözékhez és alkalmakra is tudjuk sokszor viselni ugyanazon táskát. Ezért amennyiben még keressük az univerzális táskánkat, érdemes a Tommy Hilfiger darabok között nézelődni például a https://answear.hu/m/tommy-hilfiger/noi/kiegeszitok/taskak linken.

Kortalan cipők egész évben

A Tommy Hilfiger cipői is igazán kortalanok. A most trendi típusok persze megtalálhatóak a kínálatban, ahogyan erről szó volt, viszont mind minőségi és elegáns kivitelben kapható. Például a Tommy Hilfiger espadrillesek hűen adják vissza a spanyol lábbeli típus autentikus érzetét. Ugyanakkor sokféle vidám színekben kapható, persze a márka visszafogott módján. Ennek a hitvallásnak az az előnye, hogy még egy Tommy Hilfiger espadrilles is elegáns tud lenni, ahogyan mondjuk egy platformos sneaker. Az ilyen lábbeliket a https://answear.hu/m/tommy-hilfiger/noi/cipok linkre kattintva találjuk meg az Answear kínálatában.

kortalan cipok egesz evben

Milyen Tommy Hilfiger kiegészítőket választhatunk cipőn és táskán kívül?

A márka számtalan kiegészítőt készít. Nem csak cipők, táskák és ruhák tartoznak a kínálatba tehát. Választhatunk a Tommy Hilfiger fehérneműk, fürdőruhák, napszemüvegek és sapkák közül is többek között. Ezen kívül a márka saját tervezésű órákkal, ékszerekkel és még műszaki kütyükkel is rendelkezik. Ha tehát például szeretnénk kiegészítőként egy Tommy Hilfiger fülhallgatót, megkaphatjuk. Ezek természetesen minden rendkívül minőségi modellek, és a márka jellegzetes tengerészkék, bordó és fehér színeivel készülnek főleg. Ez a három szín egyébként gyakran megjelenik szinte minden kollekcióban. Vagyis az idei nyári trendeknél is bőséggel találunk ilyen színben táskákat, cipőket és ruhákat. Szerencsére mind a három szín nagyon jól és univerzálisan kombinálható, ezért ha éppen unjuk a mindenhez jó feketét, a Tommy Hilfiger márkaszíneivel készült termékeket is nyugodtan kipróbálhatjuk.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280