Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 4, 15:20

Gyerekdivat őszre: milyen csizmát válasszunk egy lánynak?

  • Közzétéve Életmód

Az ősz az év legdisszonánsabb időszaka – egyrészt még megcsillanhat a napsütés, másrészt egész napos felhőszakadások borzolhatják a kedélyeket. Így az erre az időszakra tervezett lábbeliknek meg kell felelnie a változó körülményeknek, biztosítva a gyermek kényelmét, védelmet nyújtva az év ezen időszakában gyakori megfázások ellen. Fedezzük fel együtt a CCC bakancsok lányoknak szóló szortimentjét, hogy a kis hercegnő a hideg hónapokat is élvezhesse.

gyerek bakancs

Míg számunkra a kishölgy biztonsága és egészséges fejlődése a legfontosabb, az ifjú fashionistának valószínűleg más prioritásai vannak a cipő kiválasztásakor. Nyugalom – az alábbi tippeknek és a CCC bakancsok lányoknak portfóliójának köszönhetően olyan modelleket találhattok, ami mindkettőtöknek megfelel! A non plus ultra, hogy a vásárlást prioritásaitok szerint online és személyesen is megejthetitek.

Gyerekcipők őszre – mire érdemes emlékezni?

Amikor gyermekcipőt választunk egy lánynak a hideg hónapokra, több fontos tényezőt kell figyelembe venni!

  • Méret – nem lehet sem túl nagy, sem túl kicsi. A talpbetét ideális hossza 1,5-2 centiméterrel legyen hosszabb, mint a gyermek lába. A túl kicsi cipők amellett, hogy diszkomfortos érzést okoznak, deformálhatják a fejlődés alatt lévő lábfejet. Ezzel szemben a túl terjedelmes lábbelik sérüléseket generálhatnak, gátolhatják a gyermek normális mozgásfejlődését és a motorikus képességek fejlesztését.
  • Anyag – a gyerekek lábának kell a szabad hely, ezért fontos, hogy a cipő anyaga rugalmas és flexibilis legyen. Ezért az őszi napokra a legjobb alternatívát a bőr cipők jelentik, amelyek amellett, hogy egy kicsit nyúlnak, lélegezni is engedik a gyermek lábát – ez különösen fontos, ha a csemete szereti aktívan eltölteni az időt.
  • Vízállóság – az őszi időjárás magában hordozza a hirtelen jelentkező esők veszélyét. Éppen ezért porontyunk őszi cipőjét nem árt felkészíteni egy ilyen eshetőségre: érdemes nedvességállóvá és impregnálttá tenni. A membránnal felszerelt modellek tisztítása könnyebb, és bizonyos technológiák, például a Gore-Tex, biztosítják a megfelelő szellőzést.
  • Rögzítés típusa – ez a gyermek életkorától is függ. Azok a kisebb lánykák, akik még nem tudják bekötni a cipőfűzőt, örülni fognak a tépőzáras verzióknak, mert gond nélkül, egyedül megoldhatják a felvételt. Az idősebbek persze már megengedhetik maguknak a fűzős modelleket.

Könnyű lány cipő őszre

bakancsok gyerek

Ha szép az idő, nyugodt lelkiismerettel könnyed bőr cipőket adhatunk a kislány öltözékéhez. Stílusuk olyan sokrétű, hogy könnyedén az alkalomhoz illeszthetők. A sneaker cipők vagy tornacipők tökéletesek egy őszi sétához, és remekül passzolnak a farmerhez vagy chinóhoz és az átmeneti kabáthoz. Milyen cipőt válasszunk egy őszi ruhához? A bokáig érő csizmára emlékeztető kialakítású tépőzáras vagy cipzáras cipellő nagyon csajos lesz egy ilyen kombinációban, de a tündéri mini bakancsok is remekül állják a sarat.

Cipők esős és hideg időre

Milyen cipőt ajánlunk egy esős napra? Persze, hogy egy csinos gumicsizmát! Ezt a vízálló lábbelit egyetlen zápor sem képes kikezdeni. Ráadásul az érdekes mintáknak és színeknek köszönhetően a legtöbb stílushoz passzolnak – óvodába, iskolába vagy kirándulásra –, és kislányos bájt kölcsönöznek. Ősz végén pedig már előfordulhatnak az első fagyok. Tehát itt az ideje a lánycsizmák vásárlásának. Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen őszi cipőt válassz lánykádnak szoknyához vagy ruhához, akkor érdemes szétnézni a hosszabb szárú csizmák kollekciójában. Ezek nem csak a megfelelő hőkomfortról gondoskodnak, de az őszi stílust is remekbe szabják. A divatos és praktikus cipők kiválasztásának nem kell nehéznek lennie – a CCC széles lánycipő választékának köszönhetően biztosan megtaláljátok azt a párat, amely a legigényesebb kis hercegnőt is kielégíti!

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280