Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 12:41

Vadászgörényekkel és kutyákkal a kártevő rágcsálók ellen

Különös foglalkozást választott magának az ajaki Nemcsek Attila. Betanított vadászgörényekkel és kutyákkal vállalja a szapora kártevő rágcsálók irtását, és immár országosan áll a megrendelők rendelkezésére.

nemcsek

Öt évvel ezelőtt jött az ötlet, több ismerősöm is panaszkodott hogy nem tud mit csinálni az elszaporodott patkányokkal. A lerakott mérgek hatástalanok voltak, a rágcsáló populáció folyamatosan nőtt - monda el megkeresésünkre Attila, aki három vadászgörénnyel és két kutyával kezdte meg természetes patkányirtást.

Az öt év alatt az állatállományt folyamatosan fejlesztjük, jelenleg 40 vadászgörénnyel és 6 terrierrel dolgozunk. Országos szinten keresnek már minket szinte folyamatosan van munkánk, ami mellett persze trenírozni, és sajnos sokszor ápolni is kell az állatainkat.

Legtöbbször állattartó telepeknél vannak elszaporodva a patkányok, de sokszor hívtak már magánházakhoz és még élelmiszerüzlet udvarára is. Sajnos ott is előfordulhat ez a probléma. Éppen ezért nagyon vigyáznunk kell a diszkrécióra, ragaszkodunk nem csak a szakszerű munkához, hanem a megbízható hírnévhez is.

nemcsek1

Úgy kell ezt a munkát elképzelni, hogy a vadászgörények testalkatuknál fogva bemennek a rágcsálók járataiba.

Onnan a patkány járatait átfürkészve pár percen belül "kiküldik" a patkányokat a már feszülten várakozó terriereknek akik csúnyán szólva elvégzik a véres munkát, megpecsételik a rágcsálók sorsát.

nemcsek2

Miután végzünk egy helyszínen a megrendelőink csodálkoznak a legjobban, mekkora rágcsálópopuláció élt a környezetükben. Ottjártunk után hosszabb időre megszűnhet, de akár el is tűnhet a probléma!

Amennyiben bárki úgy tapasztalja, hogy a méreggel irtás hatástalan, nem vezetett eredményre vagy nem is akarnak mérget szétszórni a területükön hívhatnak minket bizalommal. Elérhetőségünk, 06/20-416-3684, telefonáljanak és egyeztetünk. Számlánk összege a mezőgazdasági, és más vállalkozások költségeiből leírhatók.

nemcsek3

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280