Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 17, 10:45

Két forró nyári este - Ignácz Márkó "megint hozta a tutit"

Ignácz Márkó nevét a mulatós zene kedvelői már ismerik, a fiatal, húszas éveiben járó nyírderzsi fiú, már hírnevet szerzett magának a szórakoztatóiparban. Márkó folyamatosan el van látva munkával, szinte minden hétvégére van bejegyezve fellépés helyszín, mulatóhely, lakodalom, vagy éppen falunap, ahol a zenészt örömmel várják.

marko

Márkónak pár éve már szokásává vált minden nyáron kihozni egy saját szerzeményét videoklippel, amely kicsit ellendűl a tőle megszokott mulatós zene világától. Az első klippel 2019-ben debütált, akkor még egy medence melletti popsirázós bikinis csajokat sem nélkülöző, a kánikulai hangulatot idéző zenével "Itt van a nyár" címmel.

Hogy az elmúlt három évben mi történt Márkó életében? Zenéjével sikert sikerre halmozott, a bulihelyek már kapkodnak utána, de mi van nappal? Pár éve még, mint anno a klip is mutatta, a nappalok a medence mellett teltek el, ez azonban már megváltozott. Immáron Márkó is beállt a nappali kemény munkát végzők közé... no de az éjszakák... azok bizony megmaradtak a bulinak (már ha éppen nem a szintije mögül szórakoztatja a tömegeket). A buli "spanokkal" egyelőre megengedett, Márkó a Facebook profilja alapján még mindig EGYEDÜLÁLLÓ!!!

A videót Mikes Norbi készítette. A klip fő helyszínei Malibu Beach Club & Terasz Gergelyiugornya és a nyírderzsi kert hátulja voltak.

A slágergyanús dal elindult a világhálón, szinte az első órákban már több ezer nézettségre tett szert:

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280