Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 14, 20:03

Adventi traktoros felvonulás leánykéréssel Szakolyban

Különleges módját választotta a vásárosnaményi Gáspár Péter, hogy megkérje szíve választottja Navratil Jennifer kezét.

jenni peti 1

Már második alkalommal rendezik meg Szakolyban az adventi traktoros felvonulást. Idén december 22-én 44 karácsonyi díszbe öltözött traktor, mezőgazdasági vontató, valamint a hozzájuk csatlakozó kamionok és személyautók hangos dudaszóval körbejárták a községet, majd átruccantak szomszédolni Balkányba hogy aztán Szakoly főterén körbeállva részesei legyenek egy különleges eseménynek.

A félkör közepén a legdíszesebb traktorok fénye előtt kérte meg Gáspár Péter Navratil Jennifer kezét. Jennit nagyon meglepte a leánykérés ezen módja, nem számított rá, úgy gondolta csak egy jó buli lesz a felvonuláson való részvételük. Természetesen rögtön igent mondott és örömujjongás valamint traktorduda harsogásának közepette felkerült ujjára az eljegyzési gyűrű. 

Egy álmom vált valóra - mondta el Gáspár Péter - a munkaeszközöm és egyben második szerelmem a traktor, és a traktoros barátok előtt kérhettem meg Jenni kezét. Hálás köszönetem Varga Zoltánnak, a felvonulás szervezőjének, hogy ezt lehetővé tette.

A felvonuláson díjak kiosztására is sor került, amellett hogy minden traktoros emléklapot kapott a részvételről külön elismerték a legszebben feldíszített gépet, valamit megválasztották az év traktorát is.

 jenni peti 2

jenni peti 3

jenni peti 4

jenni peti 5

jenni peti 6

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280