Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 19, 9:35

Különleges ballagás a Csarodai Herman Ottó Általános Iskolában

  • Közzétéve Helyi hírek

A Csarodai Herman Ottó Általános Iskola 8. osztályának június 13-án megszervezett ballagását sok különlegesség jellemezte. A járványhelyzet kapcsán igyekeztek szigorúan betartani a távolságtartási és egyéb egészségügyi szabályokat, de így is látványosan, ünnepélyesen és bensőségesen.

csarodaFotók: Miskolczi Orsolya

A feldíszített tornateremben kezdődött az ünnepség, ahol a gyülekezés idején digitális panel segítségével idézték fel az osztály iskolás életének emlékezetes pillanatait. Mivel az idő kedvezett, a ballagás az udvar felőli feldíszített fedett terasz alatt zajlott. A szülők hagyományt alapítottak azzal, hogy zászlót ajándékoztak az iskolának, melyre a ballagók szalagot tűztek.

csaroda3

Az év tanulója elismerő címet Kiss Eliza Zsófia ballagó diák vehette át, aki kitűnő tanulmányi eredménye, versenyeken elért megyei 1. helyezései mellett országos döntőkbe is jutott, s e tanévben a felsőfokú angol nyelvvizsgát is megszerezte.

csaroda4

A kitűnő, jeles és kimagasló teljesítményt nyújtó tanulók (összesen 18-an) vehettek át okleveleket, jutalomkönyveket. Az elismerések magas száma nem véletlen. Kitartó munkájuk eredményeképpen szinte minden nyolcadikost az általa első helyen megjelölt középiskolába vettek fel.

Király Lajos, igazgató

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280