Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 27, 4:54

Minőségi szakképzés, megfizethető áron

  • Közzétéve Helyi hírek

Szerényi Lászlónéval a Projekt Oktatási és Szolgáltató Kft. ügyvezető-igazgatójával beszélgettünk.

szerenyi

Mit érdemes tudni a Projekt Kft-ről?

Cégünk 1999 óta működik vásárosnaményi központtal. Fő profilunk a felnőttképzés, amely magába foglalja az OKJ szakvizsgákra való felkészítést, különböző tanfolyamokat és tréningeket. Ügyfeleink számára magas színvonalú oktatást biztosítunk a környék szakemberei segítségével. Képzési kínálatunkban a mezőgazdasági szakmáktól kezdve a kereskedelmen át a pénzügyi szakképzésekig minden megtalálható. A pályázati lehetőségeknek köszönhetően már nem csak a beregi térségben, hanem megyei és országos projektekben is részt veszünk önkormányzati és vállalati partnereinkkel együtt.

Miben nyújt mást az Önök cége, mint a többi felnőttképzési vállalkozás?

Legfőbb versenyelőnyünknek egyrészt a versenyképes árat említeném. Nem véletlen, hogy képzéseinkre akár a fővárosból, de még a Dunántúlról is vannak jelentkezők. Országos szinten is nagyon kedvező áron dolgozunk, ugyanakkor az oktatás színvonala kiemelkedő a helyi szakemberek magas szaktudásának köszönhetően. Minden egyes képzésünkre vonatkozóan olyan oktatókkal rendelkezünk, akik megyei szinten is elismertek a saját szakterületükön. Ez utóbbit emelném ki, mint másik versenyelőnyt.

Itt a nyár és a jó idő. Ilyenkor is vannak tanfolyamok? Milyen képzések a keresettek?

iskola 300x225

Nálunk nyáron sincs megállás, egész évben folyamatosan indítunk képzéseket.

A nyári időszakban inkább a mezőgazdasági és kereskedelmi szakmákra nagyobb az érdeklődés. Ilyen például az Aranykalászos gazda, a Méhész tanfolyam vagy a Falusi vendéglátó, Szakács, Diétás szakács, valamint az Élelmiszer-, vegyi áru és gyógynövény eladó képzésünk.

Vannak olyan szakmák, ilyen pl. a Méhész is, amelyet téli időszakban nem is lehet szervezni, hiszen ez egy időszakos tevékenység, a szakma gyakorlati részét csak a tavaszi és nyári időszakban lehet elsajátítani. A közgazdasági képzésekre is nagy a kereslet, most vizsgáznak a Vállalkozási és az Államháztartási mérlegképes könyvelők, valamint az Adótanácsadók is.

A versenyképes ár pontosan mit jelent? Esetleg valamilyen kedvezményt nyújtanak a jelentkezőknek?

Egyrészt alacsony piaci árakon dolgozunk, de természetesen kedvezmények is vannak. A visszatérő, újból tanulni vágyó felnőtteknek az eredeti árhoz képest további 20% kedvezményt nyújtunk, amely szerintem a piacon egyedülálló lehetőséget biztosít. Az új jelentkezők számára a honlapunkon történő regisztráció esetén 5.000 Ft kedvezményt biztosítunk. Online jelentkezni a www.oktatasok.hu weboldalunkon lehet.

Van-e valamilyen nagyobb projekt, amiben most részt vesznek?

Igen, van. Megpályáztuk az GINOP-6.1.2 pályázati azonosító számú, „Digitális szakadék csökkentése” elnevezésű kiemelt projektet, amely országos szintű és várjuk a jelentkezőket! Elsősorban alacsony végzettségűek számára van lehetőség összesen 70 órában ingyenesen megismerkedni az informatikai eszközökkel. Ezt mindenkinek tudom ajánlani, hogy ne szalassza el ezt a lehetőséget, ha szeretné jobban megtanulni ezeknek a modern informatikai eszközöknek a használatát (számítógép, internet, okos-telefon)!

Hol tudnak az érdeklődők jelentkezni?

A teljes tanfolyami kínálatunk megtalálható honlapunkon. Jelentkezni a www.oktatasok.hu weboldalon is lehet, de személyesen megtalálnak bennünket székhelyünkön, saját Felnőttképzési Központunkban: 4800 Vásárosnamény, Kossuth út 35/2. szám alatt, vagy a központi telefonszámainkon is érdeklődhetnek: +3645/570-300 illetve +3620/220-3237. Várjuk jelentkezésüket!

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280