Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 6:42

Adni és segíteni jó! Támogatás kórházaknak

  • Közzétéve Helyi hírek

A Kerekes Kft. és a Privát Élelmiszer üzletlánc kiskereskedelmi partnerei közösen gyermeknap alkalmából több mint 5 millió forint értékben Cadwell Summit 4 csatornás EMG-EP készülékkel segíti a Debreceni Egyetem „Gyermekeinkért” alapítványt.

DE Kerekes Kft sajtotajekoztato

A napokban adta át a Kerekes Kft. és a Privát Élelmiszer üzletlánc kiskereskedelmi partnerei nagyvonalú felajánlásukat a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinikája alapítványának. Egy speciális Cadwell Summit 4 csatornás EMG-EP készülék beszerzésében segítettek, mely kulcsfontosságú a gyermekneurológiai betegségek diagnosztikájában. Ezzel a készülékkel lehetőség van az idegek és izmok, valamint a látó- és hallópálya működésének vizsgálatára.

Az adományozás itt még nem ért véget, hiszen további hét megyei kórház gyermekosztályát támogatják összesen 17 millió forint értékű eszközzel, hogy a kis betegek mihamarabb meggyógyuljanak.

A Privát Élelmiszer neve ismerősen cseng a Kelet-Magyarországon élők számára, hiszen jelenleg nyolc megyében több mint 600 kiskereskedelmi partnerrel rendelkezik. Az üzletlánc tagjaival közösen szeretne segíteni abban, hogy a gyermekek gyógyítása minél hatékonyabban működjön.

Kerekes Tibor nyilatkozik sajtotajekoztato

Tavaly nyolc megyei kórház gyermekosztályát, több mint 15 millió forinttal támogatták: Békéscsabán, Miskolcon, Debrecenben, Gyöngyösön, Jászberényben, Salgótarjánban, Cegléden és Nyíregyházán. Segítve az intézmények eszközállományának korszerűsítését, a gyermekek gyors felépülését.

A jótékonykodók abban bíznak, hogy a kezdeményezésükkel hagyományt teremtve, más vállalatokat is ösztönöznek arra, hogy misszióként tekintsenek erre a fontos feladatra.

Pótor  Melinda

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280