Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 17:13

Limuzinnal gördült be a nászmenet Tiszaszalkán a labdarúgópályára

  • Közzétéve Helyi hírek

Rendhagyó esemény történt a tegnapi (szombati) meccs előtt pár perccel nászmenetüket megszakítva limuzinnal gördült be a csapat edzője Balogh Dezső és felesége Rózsa Margit, hogy szerencsét kívánjon a csapatnak - olvasható Karika István bejegyzése a Tiszaszalka SE Facebookos csoportban.

tiszaszalka foci 1fotók: Karika István,  Tiszaszalka SE

A kezdőrúgásra már sajnos nem volt idő, és egy olyan fotót is szerettem volna készíteni, hogy Dezsőnek rúg a menyasszony egy 11-est, de este kaptuk a jó hírt, hogy helyette ezt megtette a csapat Zsurknak!!! - írta István, aki ezen a hétvégén nem kedvenc csapata mérkőzésén, hanem az esküvőn fotózott.

Az biztos, hogy a 11-es meg volt, ha nem is büntetőben! Ennyi góllal adtak nászajándékot edzőjüknek a Tiszaszalka SE labdarúgói, így a csapat megtartva veretlenségét négy forduló után 41-3-as gólaránnyal vesztett pont nélkül biztosan vezeti a Szabolcs-Szatmár-bereg Megyei III. osztály Rétköz csoportját.

Persze a fiúk nem pihenhetnek, a következő mérkőzésük a tavalyi bajnoknál Aranyosapátiban lesz. Annál a csapatnál vendégeskednek, aki az előző idény utolsó mérkőzésén elvitte a három pontot Tiszaszalkáról, ezzel a beregi együttes lecsúszott a dobogóról.

tiszaszalka foci 2tiszaszalka foci 3

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280