Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 7, 10:14

Gázvezeték repedt el az aszfalt alatt és ömlött a gáz Nyíregyházán - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Hétfőn az alábbi tűzoltói beavatkozások történtek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

kidolt fa

Száztíz milliméter átmérőjű gázvezeték repedt el az aszfalt alatt és ömlött a gáz Nyíregyházán, a Buji úton hétfőn. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a területet száz méteres körzetben lezárták, a gázszolgáltató szakemberei a vezetéket kiszakaszolták és a gázömlést megszüntették. A szolgáltatás kimaradás harminchat fogyasztói helyet érintett.

Két személygépkocsi ütközött össze a 4-es számú főúton Nyíregyházánál. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak a balesethez, akik áramtalanították a járműveket, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Fűzfa ága hasadt le, amely veszélyt jelentett a környezetére Ibrányban, a Bocskai utcában tegnap. A város önkormányzati tűzoltói dugólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a veszélyt.

Szalmatüzelésű kazán kéményében izzott a korom Újdombrádon hétfőn. A kisvárdai hivatásos tűzoltók szüntették meg az izzást kéziszerszámokkal.

Két személygépkocsi ütközött össze Nyíregyházán, a Kemecsei és a Berenát út kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói a sérült gépjárműveket az úttestről kézi erővel eltávolították és a közúti akadályt megszüntették.

Dudás Szilvia tűzoltó főhadnagy

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280