Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 15:01

Adventitúra 2022 - Idén is keresik a hősöket Mátészalkán

  • Közzétéve Helyi hírek

Advent közeledtével arra gondoltunk, hogy tartós élelmiszer gyűjtést szervezünk  a térségünkben lakó és a kárpátaljai rászorulók részére.

adventitura

Az esemény nem csak az adományok összegyűjtésében fog megvalósulni, hanem közös programmal szeretnénk készülni #adventitúra néven.

Az eseményre várjuk a városunk iskoláinak diákjait, cégek képviselőit, fiatalokat és időseket, baráti társaságokat, minden jólelkű adakozót, aki célunkkal azonosulni tud.

Azzal a szándékkal írunk Önnek, hogy amennyiben a fentiekben részletezett célt nemesnek és támogatandónak találja, kérjük csatlakozzon az eseményünkhöz!

Várunk mindenkit az #adventitúra rendezvényre  2022. december 02-án (pénteken) 10.00-13:00 óra között a Mátészalkai Városi Strand előtti területen!

#adventitúra nevezési díja: 1 db tartós élelmiszer

Az #adventitúra során a résztvevőket egy adventre hangolódó játékos túrával, fotó fallal, meleg teával, sütivel s lelki ajándékkal várjuk a Jóléti tó körül.

adventitura1

Az összetartás jeléül minden résztvevő egy emlék karszalagot kap, mellyel megköszönjük adakozását is.

A cél érdekében összefogott két mátészalkai és két térségi civil szervezet a SZALKAFITT Egyesület, a Mátészalkai Vadásztársaság Egyesület, a Szatmár Kincse és a Liget Egyesület, hogy területükön és tevékenységi körük által minél szélesebb körben tudjanak megszólítani támogatókat.

Reméljük és bízunk benne, hogy Önökkel is találkozunk december 2-án! Mi ott leszünk!

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280