Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 2, 16:36

"Érik a szőlő, hajlik a vessző" Újabb zenélő út épült, most Észak-Kelet Magyarországon - videó

  • Közzétéve Helyi hírek

A Duna Aszfalt által kivitelezett projektben a szakasz négysávosítása és a régi sávok bővítése mellett egy különleges elemet is beépítettek - írta meg a Magyar Építők

zenélő út

November 28-án a Gesztely térségében a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. sajtótájékoztatót tartott a Szerencsig négysávosodó 37-es főút projektjéről. A legutóbbi videónk szerint már a befejezéshez közel járó beruházást a Duna Aszfalt Zrt. kivitelezi. 

A Szerencs gyorsforgalmi kapcsolatát megteremtő projektben a meglévő kétsávos út nyomvonalát bővítették új sávokkal, valamint a korábbi sávok teljes felújítása és bővítése is megtörtént.

A hétfői sajtótájékoztatón bejelentették, a Gesztely és Szerencs között születő 18,9 kilométernyi új gyorsforgalmi út a Kaposvárra vezető 67-es úthoz hasonlóan szintén zenélő út lesz. A Magyar Építők stábja által készített videón az is kiderül, hogy a Szerencs felé vezető pályán milyen dallamot játszik az 513 méteres szakasz, mintegy 80 kilométeres sebesség mellett:

A hétfői eseményen ezzel együtt megnyitották a főút jobb, illetve a bal pályájának mindkét sávját a forgalom számára az újharangodi és a bekecsi csomópontok között, mintegy 10 km-es szakaszon, amely a zenélő utat is magába foglalja.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280