Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 14, 20:03

Elektromos tűz Geszteréden - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Elektromos kötődoboz égett egy geszterédi lakóház nappalijában tegnap. A lángok átterjedtek egy asztalra, székekre. A tulajdonos értesítette a tűzoltókat, majd megkezdte a tűz oltását.

füst tuzolto illusztracio

A szakolyi önkormányzati tűzoltók kiérkezésekor lánggal égés már nem volt, az egység a parázsló részeket oltotta, utómunkálatokat végzett. Személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy kilenc négyzetméteres, üres fa szerkezetű tároló Tiszaeszláron. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos a lánggal való égést megszüntette, az egység a még izzó részeket gyorssugárral, kéziszerszámokkal szüntette meg. Személyi sérülés nem történt.

Alacsony mértékben, de kimutatták a szén-monoxid jelenlétét a mátészalkai hivatásos tűzoltók mérései egy ököritófülpösi családi házban. Az ingatlanban a mérésekkor egy sparhelt üzemelt. A ház fűtése más módon megoldott, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Lehasadt egy nagy méretű fűzfa ága a rakamazi Bocskai úton tegnap. A helyi önkéntes tűzoltók avatkoztak be dugólétrával, motoros láncfűrésszel.

Ezer négyzetméteres szabadtéri tűz keletkezett a tunyogmatolcsi Dózsa György utcánál. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók gyorssugárral, kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Rutkai-Dér Vivien tűzoltó főhadnagy, szóvivő

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280