Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 15, 20:51

Megmozdult Tisztaberek és az Erdőhát, s emellett sokan mások is Zsomborért

  • Közzétéve Helyi hírek

Ugye hányszor hallhatjuk életünk során azt a kifejezést, hogy „Az egészség a legnagyobb kincs!” Ennek a mondatnak az igazi valóságtartalmára, akkor jövünk rá igazából, amikor mi magunk szembesülünk a betegséggel, ami akár a saját testünkben mutatkozik meg valamilyen formában.

zsombor gyogyulasaert

De lelkileg legalább akkora próbatétel, ha valamelyik hozzátartozónk, szerettünk szervezetében üti fel valamilyen kór a fejét, s talán a leges-legfájdalmasabb, s szívet-lelket emésztő kínzó érzéseket generál az, ha a gyermekünk lesz beteg, ha a szívünk legdrágább kincse az, akinél egészségügyi problémák jelentkeznek.

A gyermek fájdalmai, szenvedései, elviselhetetlen szenvedést jelentenek a szülő, a hozzátartozók számára, egyszerűen feldolgozhatatlan azoknak, akik számára mindentől fontosabb az, hogy a gyermek élete boldog lehessen, aminek fontos alapja, hogy a „szemük fénye” egészséges lehessen, ne legyen beteg. A Tisztaberek községben élő Balogh házaspárnak, Balogh Zoltánnak és Balogh Zsuzsannának, sajnos szembesülniük kellett minden szülő rémálmával, amikor közölték velük, hogy imádott legkisebb gyermekük, Zsombor, daganatos beteg lett.

Egészségben tudták felnevelni a legényke két bátyját, Antit és Zolit, s ugyanígy természetesnek gondolták, hogy egészségben fogják tudni a kis Zsombort, a legkisebb gyermeküket is felnevelni.

Sajnos, a sors, az élet, másképp rendelkezett, s bizony egy ideje már nagyon kemény próbatételeknek vannak kitéve, amióta ott kell álljanak rajongásig szeretett kisfiuk mögött, erősnek kell lenniük, támasznak kell lenniük akkor, amikor talán Ők maguk is legszívesebben elbújnának a világ elől, s jól kiadnák magukból szívül-lelkük minden fájdalmát ! 

S Zoltán és Zsuzsanna példásan „állják a sarat”, s ami a legfontosabb a kis Zsombor, igazi hősként viseli a kezeléseket, minden kellemetlenséget ami ezekkel együtt jár, azért, hogy meggyógyulhasson, hogy Ő is felnőtt lehessen majd egyszer. A szülők számára nagyon komoly anyagi megterhelést jelentett az elmúlt időszak, s még további jelentős kiadások fogják egészen biztosan terhelni a családi kasszájukat, az elkövetkező időszakban is.

Egész napos jótékonysági rendezvén

Szerencsére mindig akadnak jó érzésű, aranyszívű emberek, s Balogh Róbert „Roberto”, a rendkívül tehetséges, s egyre népszerűbb előadóművész, Lukács Elek kisebbségi önkormányzati vezető volt az a két személy, akik úgy döntöttek, hogy mindenféleképpen megpróbálnak valahogy segíteni a családon, s elképesztő energiát, időt, fáradtságot tettek ahhoz hozzá, hogy most már arról beszélhetünk, hogy 2023. április 08.-án, szombaton, Tisztaberken, a Tisztaberki Művelődési Házban, egy gyakorlatilag egész napos jótékonysági rendezvény kerül megrendezésre, s megmozdultak óvodások, iskolások, vallási közösségek, s „Roberto” kapcsolatai, és fáradhatatlan szervező tevékenységének köszönhetően, rengeteg kiváló énekes, előadóművész is vállalta a fellépést a jótékonysági rendezvényen.

Óvodások és gyülekezetek műsorával kezdenek

Kora délelőttől, másnap hajnalig fog tartani a program. 10 órakor a Túrricsei Hit Gyülekezete fogja kezdeni a programot, 10 óra 50 perctől a Paládi Gyülekezet következik. 11 óra 40 perctől kezdődik az óvodások műsora, majd az ebédszünet után, 13 órától az iskolásoké lesz a színpad.

14 óra 10 perctől a Fábiánházi Gyülekezet következik, majd 15 óra 10 perctől a Tiszakóródi Gyülekezet jön színpadra. 16 órától a gyülekezetek műsorát a Fülesdi Gyülekezet zárja.

Délután öttől az előadóművészek lépnek fel

Ezután az előadóművészeké a színpad, 17 órától következik egy álomszép előadópáros, Lejla és Letti. 17 óra 30 perctől Ernő jön a színpadra, 18 órától pedig Dj Vamuzze szórakoztatja  a közönséget.

19 óra 10 prctől Lorenzo következik, majd 20 órától Érdi Ba Ba a színpadon.

21 órától Dj Megix bűvöli el a közönséget, s 22 óra 10 perctől pedig Burai Krisztiáné a színpad.

23 órától Rubay következik, 23 óra 50 perctől pedig maga Roberto lesz a fellépő előadó. 

00 óra 10 perctől Gusztika következik, 01 óra 10 perctől pedig Virágh Béci.

02 óra 10 perctől Váradi Lászlóé a színpad, s 03 órától pedig Lakatos Ottó Cupe szórakoztatja  a legkitartóbbakat.

Elképesztően gazdag, sokszínű programot hoztak a szervezők tető alá, s nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt. A nap nagy részében szerény személyem „Papsi” is ott lesz műsorvezetőként a rendezvényen, a délután egy részét leszámítva, amikor egy korábbi ígéretemnek megfelelően szpíkere leszek egy sporteseménynek, de estére visszatérek majd.

A helyszínen is lesz lehetőség az adományokat leadni, de természetesen hivatalos számlaszám is van, ahová utalni lehet az adományokat, ami a következő:

RAIFFEISEN BANK, 12042816-01866423-00100009.

Lukács Elek és Balogh Róbert főszervezők a telefonszámukat is megadják az érdeklődőknek, amelyek a következők: Lukács Elek: 06-20-317-3816, Balogh Róbert telefonszáma: 06-70-701-5386.   

Kupakot is gyűjtöttek Zsomborért      

A Kupakgyűjtésben nyújtott segítségét a szervezők megköszönik minden egyes önzetlen segítőnek, s külön szeretnének ezzel kapcsolatban köszönetet mondani a „TIPEGŐ TALPAK” Családi Bölcsődének, s Nagy Ervinné Bölcsőde Vezetőnek, s valamennyi munkatársának, s a gyerekek szüleinek, hozzátartozóinak. s szeretnék még a szervezők hálájukat és köszönetüket kifejezni a Tisztaberek Kisebbségi önkormányzatnak, Sztolyka János Polgármester Úrnak, a Rozsály Rendőrősnek, valamint Zsandár Zoltánnak, és az „Ország Mikulásának”.

Nagyon nagy szeretettel fogad a Balogh Család minden segítséget az önzetlen adományozóktól, segítő, jó szándékú emberektől, s a szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a rendezvényre !

Segítsünk együtt a  Családnak !

ISTEN ÁLDJA A BALOGH CSALÁDOT !

GYÓGYULJ MEG BALOGH ZSOMBOR !          

Papp Attila /PAPSI/     

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280