Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 4, 9:04

Palacsinták napja Panyolán - gyerekprogramok a Kultúrpajtában

Közös palacsintasütéssel egybekötött családi délutánt szerveznek a Kultúrpajtában. Szombaton 13 órakor kezdődik a népi játszóház, cserebere piac, játékbörze, ahova mindenki elviheti a megunt, de még használható játékait, amit el lehet cserélni.

palacsintak napja panyolan a kulturpajtaban

15.30-tól vetélkedők és kézműves foglalkozások színesítik a délutánt. Közben mindenki sütögetheti a palacsintáját a Szamosparti Nyugdíjas Klub tagjaival.

Gyermekprogramok egész délután

16 órától egy interaktív családi koncertet hallgathatnak meg az érdeklődők a Kiskalász zenekar előadásában. Nevükhöz olyan nagysikerű dalok köthetők, mint a Palacsinta, Nem akarok, Hepehupa, Gyere az Állatkertbe, Zooli a zebra….. – elsősorban Bartos Erika verseinek megzenésítésével lopták be magukat a kisgyermekes családok szívébe.

Az együttes tagjai tudják, mennyire fontos a gyerekekkel közösen töltött idő, ezért megpróbálják felejthetetlen élménnyé varázsolni a koncertjeiket a családok számára, és az biztos, hogy ezúttal sem fog unatkozni senki. Elő lehet készíteni a táncos cipőket, és a jó kedvét se felejtse otthon senki! 

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280