Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 20, 5:57

Kútba esett kis macskát mentettek Csengerújfaluban - a tűzoltók hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Kútba esett egy kis macska, Csengerújfaluban, egy családi ház udvarán hétfő délután. A csengeri önkormányzati tűzoltók mentőkötél, kéziszerszámok és egy vödör segítségével kiemelték az állatot, gazdájának átadták.

kutba esett kis macska menteseillusztráció!

Több szabadtéri tűz keletkezett hétfőn Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében. A kótaji Nyírfa utca melletti területen egy hektáron lángolt a száraz fű és kommunális hulladék.

Az újfehértói Böszörményi út mögött egy hektáron égett az aljnövényzet és szemét. Nyolcezer négyzetméteren, foltokban égett az avar és száraz fű a nyírmadai Szabolcs útnál, a rakamazi Dózsa György útnál száz négyzetméteren égett a vegetáció, a nyíregyházi Butykai úton kisebb facsomó égett. A helyszíneken a nyíregyházi, a baktalórántházi hivatásos, az újfehértói önkormányzati és a rakamazi önkéntes tűzoltók fékezték meg a lángokat vízsugarakkal, kéziszerszámokkal.

Lehasadt egy nagy méretű fűzfa ága, veszélyeztette a gyalogos- és a közúti forgalmat a tiszavasvári Szellő utcában. A helyi önkormányzati egység dugólétra és motoros láncfűrész segítségével távolította el a faágat.

Rutkai-Dér Vivien tűzoltó főhadnagy, szóvivő
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280