Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 5:11

Vásárosnaményi siker a Szakmai Elit Év Embere díjkiosztó gálán

  • Közzétéve Helyi hírek

Immár 30. alkalommal rendezte meg 2024. február 24-én a Szakmai Elit.hu online magazin egyik legkiemelkedőbb eseményét, a Szakmai Elit Év Embere díjkiosztó gálát, amelynek idén a KIRÁLY Sportlétesítmény Szombathely adott otthont.

gerzsenyi 1

A gála a menedzserek, top vállalkozások, civil és szakmai szervezetek kiemelt rendezvénye. A Szakmai Elit-díj szelleméhez társul a művészet, a közélet, a pedagógia, a sport, a felnövekvő új generációk, az üzletemberek, a szakmák kiválóságainak maradandó életműve és az azt elismerő közönség kitüntető szeretete. A díjazottak sorában szinte kivétel nélkül megtalálható­k a sz­akma legje­les­ebb képviselői – tudtuk meg a szervezőktől. 

A díjra való jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A díjazottak kiválasztásában a független szakmai bizottság mellett fontos szerepet kap a reprezentatív közvélemény-kutatás, az állampolgári javaslatok, a statisztika adatok, vásárlók véleménye, szakmai kamarák és szövetségek ajánlása, a vezetők által kijelölt személyek sora. 

Az eseményen számos kategóriában osztottak ki díjakat, amelyek elismerést és megbecsülést fejeztek ki a szakemberek iránt.

A Szakmai Elit Év Kiváló Szakembere 2024 díj elismerést vehette át Gerzsenyi László Tiborné Méhész, apiterapeuta

gerzsenyi 2

Gerzsenyiné Angelika vásárosnaményi méhész ketten a férjével, két telephelyen közel kétszáz méhcsaláddal foglalkoznak. Rendszeresen kitelepülnek különféle rendezvényekre, és az apiterápia terén szerzett tapasztalataikkal egyre több ember számára vált keresett szakemberré. Angelika korábban huszonkét évig egészségügyi dolgozóként tevékenykedett, és a Covid-járvány miatt nem tudott visszatérni a munkájához. Ezért 2022. májusában kezdett el foglalkozni az apiterápiával. Az apiterápia iránti növekvő érdeklődés miatt az emberek célzottan keresik meg őket. Angelika mindig hangsúlyozza a méz helyes fogyasztásának fontosságát, és az apiterápia előnyeiről tartott tájékoztatók révén igyekszik felhívni a figyelmet az egészséges életmódra. Az apiterapeuta tevékenységét már több vármegyei rendezvényen, fesztiválon és falunapon is bemutatta. Emellett aktívan részt vesznek iskolai és óvodai eseményeken, hogy minél több emberhez eljuttassák termékeiket és az apiterápia előnyeit.

SZAKMAI ELIT ÉV KIVÁLÓ TERMÉKE 2024 DÍJ -ban részesült

Gerzsenyi Méhészet Vásárosnamény Akácméz

 gerzsenyi 3

A Gerzsenyi Méhészet kitűnő minőségű akácméze nem csak egy egyszerű termék, hanem egy különleges élmény is, amit a természet és a gondos munka iránti elkötelezettség eredményez. Az Év Kiváló Terméke díj elismerése a Gerzsenyi Méhészetnek az élelmiszeriparban való kiválóságáért és az akácmézük kiemelkedő minőségéért. Köszönjük a Gerzsenyi Méhészetnek a természettel való harmonikus együttműködését és az édes örömöket, amit a mézük a fogyasztóknak nyújt.

Szakmai Elit Díjátadó Gála egy olyan fórum, ahol az iparág vezetői találkozhatnak, tapasztalatokat cserélhetnek és új kapcsolatokat építhetnek. Az eseménynek köszönhetően lehetőség nyílt az innováció és az újítások ünneplésére, valamint a szakmai közösség erejének és sokszínűségének megünneplésére.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280