Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 21:21

Túr-túra, Öreg-Túr program ajánló

  • Közzétéve Helyi hírek

Biztos Te is érezted mostanában, hogy a hosszú tél után, jól jönne egy kis feltöltődés. Nyakunkon a május és olyan szabadtéri program opciók nyílnak meg ismét, amik kirángatnak kicsit a mókuskerékből.

1 kenu öreg túr

De milyen kalandot kellene keresni, amiért nem kell messze menni, megfizethető, az egész család élvezné és egy nap alatt is annyi élményt ad, hogy még évek múlva is emlegetni fogjátok? Elég sok a kritérium, de van tippem, hadd meséljem el!

Képzelj el egy napsütéses reggelt, amikor ágyadból kikászálódva, már tudod, aznap valami izgalmas kaland vár rád. A gyomrod picit lehet remeg, kicsit izgulsz, mert még sosem vettél részt vízitúrán. De ez ne szegje kedved, valahol el kell kezdeni. És ha elkezded, szinte biztosan függővé válsz, majd megkérdezed magadtól, „Miért nem próbáltam ezt hamarabb?” A víztükör csillogása a napfénytől, a friss levegő, a gyönyörű szatmári tájak, a színes növényvilág, mind elvarázsolnak. A folyó csobogása, a madarak csicsergése… mintha egész túrádon a természet koncertjének lennél VIP vendége.

2 kenu öreg túr

A Túr és az Öreg-Túr tökéletes helyszínt szolgáltat Nektek ehhez a kalandhoz. A keskeny meder és lassú sodrás teljes biztonságot nyújt a túrázóknak. Kicsik, nagyok, kezdők, haladók, családok, barátok, vagy egyedülállók és még sorolhatnánk. Egy ilyen túrában tényleg mindenki megtalálhatja a maga számításait. Remek hétvégi program, csodás aktív kikapcsolódás.

Egy kenus vízitúra olyan élmény, ami összeköti az embert a természettel, feltölti a lelket és felpezsdíti a testet. Ugyan valódi fizikai kihívásokkal is jár, ahogy evezel, a tested egészében érzed az izmok serénykedését, de mindez egyben el is lazít és feltölt energiával. A vízitúra nemcsak a testet, hanem a lelket is frissíti, segít elengedni a mindennapi stresszt és elfeledni a város zaját. Átjár a szabadság érzése. Olyan, mintha egy saját kis világba lépnél, ahol csak Te és a természet vagytok.

3 kenu öreg túr

Ami talán a legfontosabb, egy kenus vízitúra során olyan élményekben lehet részed, amiket máshol nem tapasztalhatsz meg. A vízről nézve, teljesen más arcát láthatod a tájnak. A fejed fölött átívelő ágak, a bedőlt fák, utadat kísérő fűz-nyár ligetek és gyertyános-tölgyesek… A távolban épp elillanó kacsacsalád, elröppenő kék vércse, mind színesítik a kalandot. A legjobb leírás talán arra, ami rátok vár, az a vadregényes hangulat.

Szóval miért jó egy kenus vízitúra? Mert ez egy olyan elérhető utazás, amely tele van kalanddal, szabadsággal és a természet csodáival. Egy olyan élmény, amelynek az értéke több, mint amit itt most szavakkal le tudok írni. Hajrá, ragadj evezőt és szeld a vizet a Nagy Hód Vízitúra csapatával, május 1-jén, a pünkösdi hétvégén, vagy nyáron még számtalan alkalommal. Garbolc-Nagyhódos-Sonkád-Kölcse-Túristvándi távokból szemezgethettek, vagy inkább egy Tisza túra lenne szimpatikus? A döntés a tiéd! A túrákról informálódhatsz a weboldalunkon: https://www.szeldavizet.hu/ Eseményeinket és frissítéseinket pedig facebook oldalunkról is könnyen eléred: https://www.facebook.com/turtura1/

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280