Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 29, 21:39

Négyen jártak lopni Nagyhalászban

  • Közzétéve Helyi hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsének munkatársaihoz március elején érkezett az első jelzés arról, hogy ismeretlen tettesek telephelyeket fosztogatnak a városban.

Lead.betörők 0

Az elkövetők minden alkalommal kerítésen át jutottak be, leverték a raktárakat, üzemi épületeket lezáró lakatokat, és szinte válogatás nélkül mindent vittek, ami értékkel bírt. A gépekről villany- és indítómotorokat szereltek le, a kapcsolószekrényekből vezetékeket, kábeleket téptek ki és loptak el, de vittek elektromos szerszámgépeket és kéziszerszámokat, kerékpárt, fűnyírót, hómarót, szivattyúkat és még sok minden mást.

A nyomozás gyors eredményt hozott, a rendőrök azonosították a két helyszínen hétszer elkövetett betörésekkel összefüggésbe hozható négy helyi lakost. A 43 éves B. G.-t és a 24 éves B. K.-t akkor érték tetten és fogták el, amikor visszamentek az egyik telephelyre, ahol már korábban is jártak. Két társukat, a 48 éves B. R.-t és a 29 éves B. R. R.-t lakóhelyükről állították elő a rendőrőrsre.

A nagyhalászi rendőrök a négy férfit folytatólagosan elkövetett lopás bűntettének gyanújával hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280