Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 1, 22:32

Karácsony után sem állt meg az élet a Minőségi Mindennapokért Egyesületnél

  • Közzétéve Helyi hírek

Karácsony után sem állt meg az élet a Minőségi Mindennapokért Egyesületnél, akik az ünnepi időszakban kiosztott sok-sok adomány után, most egy nyírkarászi kisfiú mindennapjait szeretnék élhetőbbé tenni.

kokas marti

Vida Ábel élete igen nehezen kezdődött, születésekor oxigénhiányos állapotba került, melynek következtében sajnos még ülni sem tud. Állapota ugyanakkor sok gyógytornával, babaúszással fejleszthető, de a családnak, (akik mindent megtesznek, hogy Ábelt és három testvérét tisztességesen neveljék) sajnos nagyon behatároltak az anyagi lehetőségeik.

Az egyesület már korábban elkezdte a kupakok gyűjtését, amihez sokan csatlakoztak, és a jándi Tiszteletes hölgy segítségével több ütemben juttattak el Nyírkarászba. Most az egész család részére készítettek ruhacsomagot, és újra több zsák kupak gyűlt össze. Természetesen a kis Ábelnek játék is kerül a csomagba. A helyszínre juttatásban ezúttal Baráth László és Ésikné Kocserha Babett a kisvárdai Rendőrkapitányság dolgozói segítettek, köszönet nekik érte.

kokas marti 1

Arra kérnénk mindenkit, aki teheti, támogassa tartós élelmiszerrel, ruhával, vagy esetleg pénzzel a családot. Ha sikerülne nekik egy TB által nem támogatott segédeszközt beszerezni, ami pár százezer forint, akkor a három éves Ábel tudna végre ülni.

Az édesanya számlaszáma: Vida Beatrix 11773449-01684733, ide várják a pénzadományokat.

Egyéb adományokkal, és információkkal kapcsolatban keressék Bordásné Kokas Mártát, a Minőségi Mindennapokért Egyesület elnökét a facebook oldalukon, vagy a 70/387-8984-es telefonszámon.

Fogjunk újra össze, mert sok kicsi sokra megy.

kokas marti 2

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280