Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 7, 19:23

Kamion szakította le a díszkivilágítást Fehérgyarmaton - a Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

A 38-as számú főúton Varjúlaposnál egy román rendszámú fémárut szállító kistehergépkocsi jobb hátsó kereke égett.

20170111 11Fotó:Illusztráció

A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság kiérkezése előtt a tulajdonos az égést megszüntette, az egység az utómunkálatokat elvégezte.


Nyírmeggyesen 12x12 m-es lakóház pincéjében fagyás miatti csőtörés következtében 50 cm víz állt.

A Mátészalkai Hivatásos Tűzoltóság egysége a vizet 1 db HONDA szivattyúval eltávolította. A helyszínre érkező szakember a szükséges javítási munkálatokat a mai nap elvégzi. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.


Nyíregyházán a Megyei Bíróság épületének tetejéről jégcsapok hullottak, illetve nagymennyiségű hó megcsúszott, ami veszélyeztette a gyalogos forgalmat.

A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság 3-as és magasbólmentő szere avatkozott be kéziszerszámokkal és gépezetes tolólétrával. Személyi sérülés nem történt.


Csengerújfalu településen egy 10x10 m-es családi ház konyhájában elhelyezett, fatüzelésű kályhájához csatlakoztatott kéményben, égett a lerakódott korom.

A tűz a tetőszerkezetre nem terjedt át. a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság szere és a Csenger Önkormányzati Tűzoltóparansokság kéziszerszámokkal avatkozott be. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, mivel a lakóház fűtése gázkonvektorral biztosított.


Fehérgyarmat településen egy román rendszámú kamion, az utcai díszvilágításba beleakadt leszakította, ami ez által forgalmi akadályt képezett.

A Fehérgyarmati katasztrófavédelmi Őrs a díszvilágítást dugólétra illetve kéziszerszámok segítségével eltávolította. Személyi sérülés nem történt.

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280