Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 17:13

Üzleti angol és innovatív tudás - Új fejlődési lehetőségeket kínál a Kisvárdai Bessenyei és a GE

  • Közzétéve Helyi hírek

Új fejlődési lehetőségeket kínál egy program diákrésztvevőinek a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és GE

GE

Egy szeptember végi napon közel húsz tehetséges diák vett részt a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium sokatmondó nevű Minősített Tehetséggondozó Műhelyéből a GE váci Greens Campuson a GE Hungary Future Talents Karrier Program keretében tartott rendezvényen.

A GE Hungary és a GE Lighting a közelmúltban közösen indították el a GE Hungary - Future Talents Karrier Programot. A kezdeményezés egyik fő célja, hogy a tehetséges középiskolás diákoknak üzleti angol órákat szervezzen és biztosítson, továbbá fejlessze készségeiket a versenyképes és innovatív tudás elérése érdekében. Nem titkolt célja még a speciális programnak, hogy a diákok a kurzus végeztével megfeleljenek a munkaerőpiacon és az üzleti életben is a 21. századi kihívásoknak.

Az ominózus nap folyamán a diákok betekintést kaptak a GE alapvető tevékenységeibe és a gigacég által alkalmazott csúcstechnológiákba. Mindezeken túlmenően találkoztak különböző vezetői posztokat betöltő szakemberekkel. Utóbbi révén a fiatalok számos érdekes és értékes információhoz jutottak a GE napi munkáját illetően, és tájékoztatták őket a GE által nyújtott karrierlehetőségekről is.

A „Fire side chat” - Joerg Bauer, a GE Hungary elnöke és Kántor Roland, a GE Lighting EMEA Supply Chain vezetője részvételével tartott eseményen elhangzottak és látottak sok diákot „megihlettek” leendő munkahelyeikre és a majdani pályafutásukra tekintettel.

A cég és az iskola kapcsolata hosszú és egyben gyümölcsöző múltra tekint immár vissza, s a most startoló másfél éves program végén a hallgatók EuroPro államilag elismert üzleti angol nyelvvizsgát kapnak – tájékoztatta portálunkat a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium Minősített Tehetséggondozó Műhelye.

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280